.

.

JKJF 15 бр. Дантелени Апликации във формата на Сърце, Лък във формата на Сърце, Лейси Тапицерия по ръба, Бижу във формата на Сърце, Дойде Железни Ивици за занаяти собств?

JKJF 15 бр. Дантелени Апликации във формата на Сърце, Лък във формата на Сърце, Лейси Тапицерия по ръба, Бижу във формата на Сърце,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Материал : Тези апликации във формата на сърца, изработени от висококачествена бродерия, надеждни, им е лесно да се деформира, да се откъсне и да се прекъсне, и те могат да се съхраняват дълго време трябва да бъдат зашити на ръка. Размер : както е показано на фигурата.Подходящ за diy ръчна изработка, производство на аксесоари за коса, облекло, сватбена украса на булката, бижута опаковки, луксозни кутии и т., Подходящ за различни поводи като сватби, банкети, детски душ и др.Украсете своя живот.Тези апликации във формата на сърца са добре подбрани неща могат да станат по-вкусни, независимо от това, дали те се използват като украса на дрехи или къщи.Осъществяване списък : 15 бр. Апликации във формата на сърца.Материал : Тези апликации във формата на сърца, изработени от висококачествена бродерия, надеждни, им е лесно да се деформира, да се откъсне и да се прекъсне, и те могат да се съхраняват дълго време. трябва да бъдат пришити ръчно Размер : както е показано на фигурата.Характеристики : Подходяща за diy ръчна изработка, производство на аксесоари за коса, облекло, сватбена украса на булката, бижута опаковки, луксозни кутии и т., Подходящ за различни поводи като сватби, банкети, детски душ и др.Украсете своя живот.Тези апликации във формата на сърца са добре подбрани неща могат да станат по-вкусни, независимо от това, дали те се използват като украса на дрехи или къщи.Опаковъчен лист : 15 бр. Апликации във формата на сърца.Предоставена услуга : Ако имате някакви въпроси относно продукта, можете да се свържете с нас и ние ще ви предоставим качествено и приятелско обслужване.Надяваме се да получите своя задоволителен отговор.

Други функции

Най-добри сделки