.

.

Бамбук органайзер за чекмеджетата Cozee Bay, държач за чинии, органайзер за трапезно сребро и регулируема табла за прибори с разделители за чекмеджета, за кухня, офис б?

Бамбук органайзер за чекмеджетата Cozee Bay, държач за чинии, органайзер за трапезно сребро и регулируема табла за прибори

BGN 19.99

Брой продукти
На склад

✔️ 100% Натурална дървесина твърди бамбук - естествени, зелени и безопасни предмети от първа необходимост за кухня и за съхранение в кухнята ✔️ Многофункционален органайзер за чекмеджета - може да се използва и като притежател на кухненски прибори за кухненски уреди или набор от кухненски аксесоари, организатор за кутии на масата, организатор за подправки, организатор за чекмеджетата в банята и бамбуково организатор за грим. ✔️ Добре обмислен дизайн и регулиране - организаторите за чекмеджета са напълно оптимизирани размери и могат да бъдат увеличени с 13 "до 21" и отлично се съчетават с повечето кутии за съхранение на вещи и организаторите за чекмеджета в банята.Монтаж не се изисква. ✔️ Стилен и елегантен външен вид - разделител чекмеджета има отлични цветови нюанси (черно, златно, бяло и кафяво) и стилове и може да се побере в различни пространства и начини на живот.Това е класически и луксозни организаторите и хранилище за кухня. ✔️ Премиальное качество и 100% гаранция за връщане на парите - винаги купувайте с увереност.Ние сме винаги тук с клиентите.Никакви въпроси, ако клиентът искал да върнете продукта.

Други функции

Най-добри сделки