.

.

XMEIFEI резервни ЧАСТИ Тренировка Инсталация на Резба Метчик TR8/10/12/14/16 Трапециевидный метчик за лявата/дясната ръка, Штекерный метчик за HSS-машина, Инструменти за наря?

XMEIFEI резервни ЧАСТИ Тренировка Инсталация на Резба Метчик TR8/10/12/14/16 Трапециевидный метчик за лявата/дясната ръка, Штекерный

BGN 30.78

Брой продукти
На склад

Набор от тренировки, подходящ за повечето електрически дрелей, представени в момента на пазараТитановое покритие подобрява устойчивост на износване и дълготрайност. Тези кранове са изработени от висококачествена подшипниковой стомана с висока твърдост. Висока твърдост, висока температура износване. Те се използват за подслушване на нови резьб или за ремонт на повредени резьб, с тях ще имате по-гладко на резби.Ако по някаква причина не са изцяло доволни, моля, свържете се с нас за да получите 100% връщане или замяна.Точност и дълготрайност шлайфане длета по-висока от тази на меден длета; Особено шок вискозитет увеличава няколко пъти, висока якост и операции за механична обработка лесно се нарушават!Характеристики : 1. Тези кранове са изработени от висококачествена подшипниковой стомана с висока твърдост. Висока твърдост, устойчивост на износване при високи температуре3. Те се използват за нарязване на нова резба или за ремонт на повредени, с тях ще имате по-гладко на резби. инструментите, използвани за създаване на метрична резба върху дърво, пластмаса, алюминии или много други меки материали.Параметри : Вид : Машина резьбонарезной кран Материал : Быстрорежущая стомана Въртене : Ляво/дясно Ручнаяпримечанияпожалуйста, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Пратката включва : 1 бр.

Други функции

Type:
Machine Thread Tap
Material:
High Speed Steel
Rotation:
Left/Right Hand
Note:
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
1pc Thread Tap :
Най-добри сделки