.

.

Комплект за миг оцветяване на веждите Естествен и професионален Комплект за трайно боядисване на вежди в продължение на 4-6 седмици, Водоустойчив Комплект за оцвет?

Комплект за миг оцветяване на веждите Естествен и професионален Комплект за трайно боядисване на вежди в продължение на 4-6

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

НЕЗАБАВНО ПОДКРАШИВАНИЕ ВЕЖДИ - само за 15 минути ще можете да получите бързо на естествени и буйни вежди, взема решение за проблемите си с няколко веждите или руси веждиДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ - Оцветяване на веждите продължава 4-6 седмици с едно нанасяне и не се разпада поради пот, дъжд, спестявайки си време на дневния грим.ПРОФЕСИОНАЛНО И безвреден - При боядисване на вежди използва безопасен и не причинява раздразнение професионален оцветяване материал, който е безвреден за веждите и кожата, като същевременно осигурява на кабинковия резултат оцветяване на веждите. в резултат на ЕСТЕСТВЕНИЯ ВИД - При боядисване на вежди използва принципа на безопасно боядисване, така, че цветът на продукта се слива със самите вежди, като бровям много естествен вид.ЛЕСНА УПОТРЕБА - Комплект за подкрашивания вежди съдържа всички инструменти, необходими за подкрашивания вежди.Вие ще трябва да следвате инструкциите, за да използвате тези инструменти, за да построят за себе си идеалните вежди.Все още харчат много време за грим всеки ден, защото си цвят на веждите не е достатъчно добър?Комплект за миг оцветяване на веждите осигурява салонное оцветяване на веждите в домашни условия.Топли съвети : 1. Моля, направете кожен тест преди първата употреба. Да Не се допуска попадане тонално средство за вежди в очите или върху раната. Пазете тонален крем за вежди в място, недостъпно за деца.Опаковъчен лист : Набор за миг боядисване на вежди - Кафяв.

Други функции

Най-добри сделки