.

.

TOOLKISS Алуминиева 2-Нива Ъглов Рафт за Душ с Монтиране на стена, Залепваща Стикер, Винтове Без тренировки, Монтаж на Душ кабина, Двойна Количка, Органайзер за съхранен?

TOOLKISS Алуминиева 2-Нива Ъглов Рафт за Душ с Монтиране на стена, Залепваща Стикер, Винтове Без тренировки, Монтаж на Душ кабина, Двойна

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Органайзер за пространство - Тези рафтове-организаторите за баня са предназначени за организиране на пространството, само под ъгъл 90 °, са идеални за съхранение и шампоан, средства за измиване на тялото, сметана и много други, не изискват пробиване, не увреждат стена са лесни за инсталиране, а също така могат да бъдат отстранени там, където трябваНеръждаем душ caddy - ъглово душ caddy е изработен от алуминиева дограма с ширина 0,72 инча (18,5 мм) и не ръждясва при продължителна употреба.Също така не е лесно да се мръсен или намокри в банята, поддържайте чистота и ред.Силно лепило - мощен лепило, свързани с душ етажерка, осигурява стабилност на организатор за душата.Можете лесно да инсталирате на стената с помощта на трайни саморезов-стикери (без тренировки).Тази душ-часова капацитет над 55 паунда!. Дизайн с 4 куки - Ние сме проектирали 4 куката под рафтове за душата, за да реши проблема с обесване.Можете да съхранявате повече инструменти за душата, като например чистач за гърба, окото гъба, суха четка за зъби, препарат за измиване на лицето, лосион, скрубер за масаж на краката и т. Бърз сливи-кухи и вентилирани дизайн за бързо източване на водата дръжте принадлежности за баня за ъглово душ етажерка с отвори за бутоните в сухи и чисти. ? Самозалепващи подложки за душата TOOLKISS Тази ъглова поставка за душ може да бъде инсталирана в ъгъла, осигурява широко пространство, да заема скромно положение, което позволява съхраняване на всички елементи на банята.Благодарение на неговото трайно качество и устойчивост на корозия вие дори можете да инсталирате го в кухнята, или в гаража. ? Спецификация Размер : 10,23 инча * 10,23 инча * 2.6 инча Материал : висококачествен алуминий Инсталиране : Монтиране на стена с клейкими накладки Товароподемност : 55 килограма ? Прости стъпки за инсталиране : без пробиване и бързо инсталиране 1. Внимателно почистете и подсушете стената.Премахнете всички мазни остатъци от повърхността. Задайте ъглов органайзер за душата е в това положение, в което вие искате да му зададете, и маркирайте линия от двете страни.В идеалния случай вие искате да шкаф за баня е вертикална, а е на ъгъл стена е на височина, до която лесно се достигне. Махнете капака на стикери и лепило на всички 4 етикети на правилното място (преди това измерете с помощта на рафта в банята, където трябва да залепите стикер, първо инсталирайте най-важните 2 стикери, след това една след друга, поставете долните 2 стикери, едновременно измерване на тях).

Други функции

Най-добри сделки