.

.

СГЪВАЕМ Рафт над тоалетна, срок на съхранение в Банята над тоалетна, 2 Нива над тоалетна с държач за тоалетна хартия, Без пробиване, с монтиране на стена, Спестява пр?

СГЪВАЕМ Рафт над тоалетна, срок на съхранение в Банята над тоалетна, 2 Нива над тоалетна с държач за тоалетна хартия, Без пробиване, с монтиране

BGN 17.09

Брой продукти
На склад

【Достатъчно място за съхранение на】: Двупластова конструкция конструкция осигурява ефективно използване на пространството над тоалетна Двуетажно полк за тоалетна осигурява достатъчно място за съхранение на вещи от първа необходимост, като помага да се подреждат тоалетни принадлежности и поддържане на чистотата в банята. 【Здрав】: Органайзер за баня над тоалетната е изработен от висококачествено желязо твърди и покрити с антикорозионна боя, която е трайна и экологична, я не е лесно да се деформира, и може да се използва в продължение на дълго време. 【Мрежест дизайн мрежа】:Органайзер за баня върху тоалетна изпълнена с вкара мрежа, която е добре проветрено, намалява натрупването на прах, се осигурява вентилация, без специфичен мирис и поддържа чиста и суха.Повърхността на стелажи за съхранение на обработена водоустойчив средство, което е лесно за почистване и по-добре защитава от корозия. 【Нескользящая стенни конструкция】:Уникална долната опора предотвратява наклон и плъзгащи се рафтове напред, дискретно запълване на празнина между тоалетна и стената.Благодарение на лепкава кратък крючкам, не оставляющим следи, двойна защита може да бъде много здраво закотвени на тоалетната чиния. 【За обслужване на клиенти】: Ако има някакви проблеми при използването на, или не сте доволни, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ние също очакваме с нетърпение вашите предложения за внасяне на подобрения в бъдещите продукти.

Други функции

Най-добри сделки