.

.

Комплекти за рисуване по Номера в ретро Европейски Стил, Комплекти за рисуване с маслени бои на Направи си сам на Платно с Четки и Акрилни Пигмента, Цвете Скрипична?

Комплекти за рисуване по Номера в ретро Европейски Стил, Комплекти за рисуване с маслени бои на Направи си сам на Платно с

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

♥[Комплекти за рисуване по номера]Комплект за рисуване с маслени бои, за начинаещи, той съдържа платно, без бръчки размер 16x20 см, 1 комплект безопасни и нетоксични акрилни бои, 3 дръжки за рисуване с различни размериБъдете търпеливи и творчески подход, можете да получите красива картина с маслени бои!Можете да получите от този часове на забавление. ♥ [Платно и бои] Много художествена ретро-европейската живопис с маслени бои, висококачествен платно, на повърхността на платното е гладка и чиста, цифри лесно да се определи, а контурите линии са ясни. екологично чистата акрилна боя, наситени, ярки цветове, лесно се боядиса, изсъхва бързо, силно покритие. ♥ [Обретите вътрешен мир и спокойствие] Рисуване по номера за възрастни - това е хоби, което е лек, спокоен, методичным и изключително полезен.Вие ще бъдете емоционално и умствено стимулирани по подходящ - рисуване цифрите могат да бъдат много терапевтично. ♥ [Идеален избор от подаръци] Често ли ви притесни, че вие не знаете какъв подарък да изберете?Това е един прекрасен избор като подарък за Коледа, Деня на благодарността, Нова година, рожден Ден или други важни дни всеки комплект включва всичко необходимо за създаване на собствен шедьовър.И може да се използва за украса на вашата стая, дневен тракт, коридор . Преливане на енергия вашият дом.Ръчно изработени подаръци по-значими!. ♥ [Послепродажная гаранция] ако имате някакъв проблем или имате някакви предложения, след получаване на комплект за боядисване, моля, незабавно се свържете с нас.Ние сме повече от щастливи да ви помогнат да решите този проблем и да ви осигури най-добрия опит на рисуване. ★ Характеристики на продукта : 1 бр. Боя номер за възрастни върху платно 16x20 см.Два варианта : безрамный и в рамка. ★ ПО-ПРОСТ ОБУЧЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ : не е важно, начинаещ сте в живописта с маслени бои или експерт.Възраст и ниво на квалификация, не са от значение!Този живопис с маслени бои, подходящи за всички възрастни, начинаещи и деца.С предварително раскрашенными съответните цветови блокове и номера на етикети, можете лесно да създадете шедьовър в по-кратки срокове и с голямо чувство за постижение. ★ КАК да нарисувате : Използвайте акриловую боя, отбелязан като цифри, за да попълните име, обозначени със същите числа и съответно в светъл цвят.

Други функции

Най-добри сделки