.

.

Надуваем матрак OlarHike с вградена помпа, Надуваеми легло King Size 18 инча с бързото надуванием/сдуванием, Здрава Семейна надуваема легло, идеален за къмпинг, къщи За гост?

Надуваем матрак OlarHike с вградена помпа, Надуваеми легло King Size 18 инча с бързото надуванием/сдуванием, Здрава Семейна надуваема легло,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

✅ 2-годишната гаранция на производителя✅Olar Hike предлагат безплатна 2-годишна гаранция от производителя към всички свои надуваеми легла, така че можете да правите покупки с доверие и да разчитате на нашето първокласно обслужване на клиентите!Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти отлично сън - нека да го докаже! ?Ултра-Комфорт? Надуваем матрак King air осигурява максимална подкрепа и комфорт на всеки член на семейството.18-инчов дълбоко надуваем надуваем матрак е снабден с удобен вграден електрически въздушен помпа за напрежение 110 В, осигуряващ бързо и лесно укрепване на цялото тяло. ?Подобрена поддръжка на въздушния змеевика? Превъзходна система за подкрепа осигурява спокойствие за възрастни и издръжливост на децата!Равномерно и надеждно разпределение на теглото от главата до петите по цялата повърхност. ?Повече няма изтичане на въздух през нощта? Специален дизайн на въздушния змеевика и подсилени ред означава, че не трябва да се събуди, разположена отзад на земята!Дори след преместването той ще остане твърда и подкрепа за спокоен нощен сън. ? По-голям размер с преносимостта? Изключителен размер осигурява комфорт в съчетание със стил и бързо се сгъва при допир до градуирана набиране.Удобна пътна чанта за носене дава възможност лесно да се съхранява и да се справят с нея, преди и след употреба.Желаещи да пътуват в път, когато вие ще бъдете готови за дълги години!. ?Безопасно използване на закрито и открито,? Вградена помпа е изработена от водоустойчив материал, има лека флокированный надмощие с дебелина 0,2 мм и здрави шевове, така че да може да се използва при всякакви екстремни ситуации.Независимо дали сте на къмпинг, почивка в задния двор или плътно устраиваетесь в спалнята за гости, здравина на материала с нищо не бърка!.

Други функции

Най-добри сделки