.

.

Фушинг 20pcs Кристали за Полилеи, Прозрачна сълза форма Окачване за Кристални Полилеи, Мъниста, Висящи Кристали за Полилея (38 мм прозрачен)

Фушинг 20pcs Кристали за Полилеи, Прозрачна сълза форма Окачване за Кристални Полилеи, Мъниста, Висящи Кристали за Полилея (38 мм прозрачен)

BGN 6.53

Брой продукти
На склад

гланц добра еластичност.Добро възстановяване.Прозрачно кристално стъкло k9. гладко и пенливи, без избледняване и потъмняване.Използва технология диамант за рязане, отразяваща очарователен блясък.Никаква пластмаса или акрил. 【Улавяне на дъгата】 Създава се радват на пълноценен и ярка дъга, която красиво преломляется в пространството. 【Материал】 Кристална топка е изработена от подобрен материал K9 си ултра с показател на пречупване и прозрачност. 【Приложими сценарии】 Той е много подходящ за домакинството на полилея, празнични украси и т. 【опаковъчна хартия премиум-клас】 Всяка кутия съдържа 20 кристални мъниста и всяка топчета идва с 2 восьмиугольными скъпоценни камъни с височина 14 мм 【Гаранция за качество】Ако сте недоволни стока или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема на 100% . 【Улавяне на дъгата】 Създава се радват на пълноценен и ярка дъга, която красиво преломляется в пространството. 【Материал】 Кристална топка е изработена от подобрен материал K9 си ултра с показател на пречупване и прозрачност. 【Приложими сценарии】 Той е много подходящ за домакинството на полилея, празнични украси и т. 【опаковъчна хартия премиум-клас】 Всяка кутия съдържа 20 кристални мъниста и всяка топчета идва с 2 восьмиугольными скъпоценни камъни с височина 14 мм 【Гаранция за качество】Ако сте недоволни стока или имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема на 100% .Пакетът включва : 20x38 мм Прозрачна сълза форма Кристални Призми От Неръждаема Стомана характеристика на полиграфическото Пръстени : .

Други функции

Най-добри сделки