.

.

Антистатичен Каишка LIUSHI, Фабрично Регулируема Каишка с Електростатично разряд, Гривна с клипс, партер Тел 1,8 м, Вино-Червено - 1 бр.

Антистатичен Каишка LIUSHI, Фабрично Регулируема Каишка с Електростатично разряд, Гривна с клипс, партер Тел 1,8 м, Вино-Червено - 1

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Промишлен каишка за китката】 Висока степен на сигурност, силна електрическа проводимост могат ефективно да се отвръща на статично електричество 【Бързо отстраняване на статичното електричество】 Премахване на статичното електричество от човешкото тяло за 0,1 с, за защита на вашия компютър и електроника. 【Удължен спирален кабел】 линията Дължина 1,8 м, пълна гъвкавост, тя може ефективно да се увеличи оптимална свобода на движение.Сверхдлинный навити тел, подходящ за големи движат, предпазва вашия компютър от статично електричество. 【Широк спектър от приложения】 Този антистатична гривна е подходяща за поддръжка на компютъра и работата на фабриката верстаках.Това може да елиминира статичното електричество в запалими среди. 【Ние сме винаги с вас 】 Ние предлагаме пълно възстановяване, ако не сте доволни по някаква причина.Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Промишлен каишка за китката】 Висока степен на сигурност, силна електрическа проводимост могат ефективно да се отвръща на статично електричество. 【Бързо отстраняване на статичното електричество】 Премахване на статичното електричество от човешкото тяло за 0,1 с, за защита на вашия компютър и електроника. 【Удължен спирален кабел】 линията Дължина 1,8 м, пълна гъвкавост, тя може ефективно да се увеличи оптимална свобода на движение.Сверхдлинный навити тел, подходящ за големи движат, предпазва вашия компютър от статично електричество. 【Широк спектър от приложения】 Този антистатична гривна е подходяща за поддръжка на компютъра и работата на фабриката верстаках.Това може да елиминира статичното електричество в запалими среди. 【Ние сме винаги с вас 】 Ние предлагаме пълно възстановяване, ако не сте доволни по някаква причина.Ако имате някакви въпроси, моля, уведомете ни и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Описание Спецификация ◆ Основни компоненти : Синтезирани от ABS-пластмаса◆ Халка на китката : плетене от антистатичен прежда ◆ Цвят : вино-червено ◆ Повърхностно съпротивление : ≤103Ω ◆ Време на електростатично разреждане .

Други функции

Най-добри сделки