.

.

EXCEART Криволичещ Змия Мухъл Кристални Стойки Силиконови форми за сапун Силиконови форми за Сапун Окачване От Смола Бижу Ястие Форми От Смола Свещ Форма за леене Смо?

EXCEART Криволичещ Змия Мухъл Кристални Стойки Силиконови форми за сапун Силиконови форми за Сапун Окачване От Смола Бижу Ястие

BGN 10.54

Брой продукти
На склад

Силикон за етикети за свещи : смола за тавата за съхранение е изработена с отлична изработка и притежава отлична здравина, така че можете да го използвате с довериеФорма за бродерия : Прекрасен подарък за семейство, работници, деца, приятели, които обичат да занаяти собствените си ръце.И това им хареса.Епоксидна смола за бонбони : Проста и полезна, дори и децата могат лесно да го използват самостоятелно.Епоксидни контейнер за украшения : Той е изработен с отлична изработка и притежава отлична здравина, така че можете да го използвате с доверие.Форма за творчество от смола : Са идеални за производство на декоративни занаяти от смола, като например занаяти, изработени с диаманти.Списък на пакетите 1 x формата за свещник Характеристики - Цвят : както е показано, под формата на свещник със собствените си ръце. - Материал : Художествени форми от силиконовата смола. - Под формата на "Направи си сам" е изработена от силикон, който е на безопасни, гъвкави, многократно и трайна форма за смола. - Най-лесният и полезен, дори и децата могат лесно да го използвате сами в форми за сапун. - Идеално за производство на декоративни занаяти от смола, като смола за съхранение на диамант занаяти. - Идеален за вас, вашето семейство и приятели, направи си сам заедно у дома или в училище контейнер за украшения от епоксидна смола. - Гладка вътрешна повърхност улеснява отстраняването на форма, след пълно втвърдяване и намалява нуждата от почистване и полиране на силиконови форми със собствените си ръце.Описаниесиликоновые форми за смола Тя може да отговаря на вашите различни изисквания към производството работи и да донесе много удоволствие в живота, както и да развие вашите умения за ръчен труд.Силиконови форми за diy Тази форма за свещник изработен от силикон с гладка повърхност, която може да ви донесе елегантни готови изделия, трайни и многократно им е лесно да се прекъсне, можете да ги използвате известно време.

Други функции

Най-добри сделки