.

.

ПОДАРЪЦИ на СВЕТА Елегантна и модерна кристалното златен пръстен с безкрая, стъклена посуда за провеждане на партита и събития - 9 грама. Кратък купа, Комплект от 4

ПОДАРЪЦИ на СВЕТА Елегантна и модерна кристалното златен пръстен с безкрая, стъклена посуда за провеждане на партита и събития - 9 грама.

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

??????? ?????? : Следвайте впечатление на приятелите си тези бокалами в класически стил и обем 9 унции, които идеално се вписват в ръката сиТе имат класическа форма с размери 3,5 х 3,5" x 5,5", тегло : 2,5 кг, което ви позволява да се насладите напълно на своите чаша до последната глътка. ??????? ?????? : Чаши не съдържат олово, което ги прави кристално чисти и абсолютно елегантни.Благодарение на красивата рязане на стъкло и сложни линии на тези кристални чаши за вино, без съдържание на олово, несъмнено ще направи впечатление на всеки!. ?????????? ?????????? : Тези трайни чаши за вино ще донесат усещане за елегантност на вашата колекция от бар на съдове, поднасянето на трапеза или парти.Тези очила могат да се перат, те са устойчиви на надраскване и продължават дълги години. ?????? ???? : Уникалният дизайн на тези чаши придава елегантност и модерен външен вид на вашите бижута.Тези солидни кристални чаши за вино, без съдържание на олово в здрава опаковка са перфектното решение за вашата напитка. ??????????? ???? : Идеално за вашия дом, специални събития, в ресторанти, хотели или други местни заведения, където се сервира веднага няколко чаши.Вашите гости или клиенти ще могат да се насладят на пълноценна дегустация на напитки в нашите бокалах.Тази стъклена посуда Infinity Gold Ring представлява прекрасна комбинация от стил, ръчно изработени и внимание към детайла и дизайна.Всеки отделен чаша, украсена с ръчно и е изработен от злато 24 карата, за да създаде елегантен и уникален външен вид.Дизайн представлява комплект от 3 златни пръстени, сплавленных заедно.Кристалното стъкло е с форма на лале, без съдържание на олово.В подножието на чаша вино, украсена златна топка.Този комплект от 4 групи, предназначени за производство на вино, спиртни напитки.Всяка чаша с размер 3 "x3"x7,5" побира 9 грама.Всяка чаша тежи 47 г. е Опакован в елегантна синя кутия за сатенена подплата.Характеристики : Висококачествен комплект от 4 чаши за вино, произведено в Италия Материал : Висококачествен, издръжлив кристал без съдържание на олово Размер на продукта : 3,5 "x 3,5" x 5,5", тегло : 2,5 кг и капацитет : 9 грама идеален за домашно, професионално използване на Ярки златни пръстени, само ръчно пране.Насладете се на любимите си освежаваща напитка в този стилен набор от Infinity Glass, добре обстановка с дървен предмет на декор.

Други функции

Най-добри сделки