.

.

Пълнители педалите газ и спирачка MIKODA за маломерен шофьори /хора, Регулируем удължител педали събрание (напълно сглобени) е Съвместим с отидете картинг, кола играч?

Пълнители педалите газ и спирачка MIKODA за маломерен шофьори /хора, Регулируем удължител педали събрание (напълно сглобени) е Съвместим

BGN 61.37

Брой продукти
На склад

【Съдържание на ПАКЕТА】 Този удължител педалите са съвместими с повечето автомобили за шофьори, дребен на ръст, за да ви осигури по-благоприятни условия на шофиране (Забележка : Стоките не са подходящи за всички превозни средства, а само за някои. 【Услуги】 Ние предлагаме безплатна подмяна, можете да го закупите с увереност.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви осигури възможно най-голяма помощ. 【ЛЕСНА инсталация 】 Пряка връзка и възпроизвеждане.Този удължител на педала е събрана с необходими аксесоари. (Забележка : Стъпките ЗА инсталиране са показани във видео на тази страница, а инструкциите включени в комплекта на доставката на нашите продукти. 【ВИСОКО качество】 по-Добра стомана и синтетични материали осигуряват по-трайно от употреба.Педал покрит с неплъзгащи гума, за да ви осигури по-безопасно шофиране. 【ФУНКЦИЯ】 Този удължител педалите се регулира, за да можете да изберете най-подходящия ъгъл на наклон по време на движение.Това може да съкрати разстоянието между вас и педала, за да се осигури по-комфортно шофиране.Премиальное качество.Регулируем ъгъл на наклон.Лесна инсталация.

Други функции

Най-добри сделки