.

.

Детска табуретка-стремянка от 2 теми - Столче за деца за кухня - Сигурно на дъното за баня като стол за приучения към гърне - Нескользящая Поверхность1 Табуретка-стре?

Детска табуретка-стремянка от 2 теми - Столче за деца за кухня - Сигурно на дъното за баня като стол за приучения към гърне - Нескользящая

BGN 8.35

Брой продукти
На склад

Многофункционалност : Перфектно столче за приучения да гърне, миене на зъбите или измиване на ръцетепомогнете на децата да стигнем до на кухненски плотове и шкафове.Отличен за насърчаване на самостоятелност на децата от всички възрасти. Дизайн в 1 стъпка осигурява допълнителен тласък, докато им е нужно.Инструкции за грижа : Избършете със суха кърпа.Избършете с мека и влажна кърпа.Препарат за почистване или сапунен разтвор.Нескользящая повърхност : Горната повърхност на стол-стълба трябва да има нескользящий и да е материали или текстура за предотвратяване на приплъзване и падане.Това ще гарантира, че децата могат безопасно да стои на табуретке, без риск от подхлъзване. Конструкция сигурност : Двойна конструкция устойчива на плъзгане по повърхността на изпражненията; частици противоскользящего слой TPE на повърхността се сгъстява, а трайни мини възглавница на дъното на защита на малки крачета.Двойна странична дръжка, удобна за притежателя на детето.Размери : Табуретка-стремянка 14,5 "Дх10 "Ш х 5"В. е Изработен от здрава пластмасова основа, която издържа тегло до 170 кг.

Други функции

Най-добри сделки