.

.

-Полк Балкон Баня Външен Държач За Кърпи, Закачалки За Кърпи, Поставка Аксесоари За Баня, богат на функции Органайзер За Съхранение, Устойчива На корозия, Спестяван?

-Полк Балкон Баня Външен Държач За Кърпи, Закачалки За Кърпи, Поставка Аксесоари За Баня, богат на функции Органайзер За Съхранение,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Външен Държач за Кърпи за ръце, Метална Закачалка За хавлии В Банята, 2 Бара, свободно стояща стелаж За сушене, 2 Нива, Органайзер За Съхранение, Кафяв Титуляр За мочалок Съхранение на 2 перекладинах : Две закачалки за кърпи осигуряват достатъчно място за съхранение на хавлиените кърпи, като им позволява да изсъхне на въздуха. Комплектът включва гумена втулка за закрепване на горната част на закачалка на стената за добро триене и устойчивост. Поставка за кърпи височина 100 см е изработена от неръждаема стомана със здрав, устойчив на корозия покритие.Държач за полотенцесушителя, предназначени за окачване, както големи, така и малки хавлиени кърпи, са подходящи за всяка баня, пералня или спални с модерен интериор.Външен Държач за Кърпи за ръце, Метална Закачалка За хавлии В Банята, 2 Бара, свободно стояща стелаж За сушене, 2 Нива, Органайзер За Съхранение, Кафяв Титуляр За мочалок. Съхранение на 2 перекладинах : Две закачалки за кърпи осигуряват достатъчно място за съхранение на хавлиените кърпи, като им позволява да изсъхне на въздуха. Комплектът включва гумена втулка за закрепване на горната част на закачалка на стената за добро триене и устойчивост. Поставка за кърпи височина 100 см е изработена от неръждаема стомана със здрав, устойчив на корозия покритие.Държач за полотенцесушителя, предназначени за окачване, както големи, така и малки хавлиени кърпи, са подходящи за всяка баня, пералня или спални с модерен интериор.Параметри : Материал : Железоповерхность : висока температура боя Цвят : черен, бял, златен Стил : Свободно стоящ размери на продукта : 60x22x100 см / 70x22x100 см Размер на опаковката : 102 х 25 х 7 смупаковка включва : 1 Х свободно стояща закачалка за кърпи (хавлиени кърпи в комплекта не са включени) за Гарантиране на 100% удовлетворение : Ние подкрепяме качество на всички наши продукти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Други функции

Material:
Iron
Surface:
High Temperature Paint
Color:
Black,White,Gold
Style:
Free Standing
Product Size:
60X22X100Cm/70X22X100Cm
Package Size:
102X25X7Cm
Package Includes:
1 X Freestanding Towel Rack ( Towels Not Included )
100% Satisfaction Guarantee:
We Stand behind Quality of All of Our Products.If You Have Ang Question Please Feel Free to Contact Us.
Най-добри сделки