.

.

Скоба за Сешоар за Къдрава Коса, Стенни Поставка За Сешоар Hands Free, Инструмент ABS 25x8x8,5 см за Плойки, Пресата за Коса и за Баня на Хотела (розов)

Скоба за Сешоар за Къдрава Коса, Стенни Поставка За Сешоар Hands Free, Инструмент ABS 25x8x8,5 см за Плойки, Пресата за Коса и за Баня на Хотела

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Органайзер за фризьорски инструменти : група може да съхранявате и подреждате вашите сешоар, ютия, маши, преси за коса, шампоан и т, Стойка за съхранение : да се Съхранява на плота в банята чист и ароматен, изпитвайки инструменти за прически, осигурявайки повече удобство.Стенен монтаж : Монтиране на стена за сешоара, без перфорация, лесен за инсталиране, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи.Спестяване на пространство : Многофункционална стенен държач за сешоар, спестяващ място за съхранение в стаята, подходящ за домашна баня или за използване в хотела.Стабилно настаняване : Изработен е от висококачествен материал ABS, здрав и издръжлив за стабилно поставяне на сешоар.Органайзер за фризьорски инструменти : група може да съхранявате и подреждате вашите сешоар, ютия, маши, преси за коса, шампоан и т., Стойка за съхранение : да се Съхранява на плота в банята чист и ароматен, изпитвайки инструменти за прически, осигурявайки повече удобство.Стенен монтаж : Монтиране на стена за сешоара, без перфорация, лесен за инсталиране, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи.Спестяване на пространство : Многофункционална стенен държач за сешоар, спестяващ място за съхранение в стаята, подходящ за домашна баня или за използване в хотела.Стабилно настаняване : Изработен е от висококачествен материал ABS, здрав и издръжлив за стабилно поставяне на сешоар. Стабилно настаняване : Изработен е от висококачествен материал ABS, здрав и издръжлив за стабилно поставяне на сешоар. Органайзер за фризьорски инструменти : група може да съхранявате и подреждате вашите сешоар, ютия, маши, преси за коса, шампоан и т. Рафтове за съхранение : да се съхранява на плота в банята чист и ароматен, изпитвайки инструменти за прически, осигурявайки повече удобство. Стенни инсталиране : Монтиране на стена за сешоара, без перфорация, лесен за инсталиране, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи. Спестяване на пространство : Многофункционална стенен държач за сешоар, спестяващ място за съхранение в стаята, подходящ за домашна баня или за използване в хотела.Как да използвате : Процедура на инсталиране : 1. Моля, първо почистете стената преди да инсталирате самозалепващо се фолио без пирони, а след това го избършете суха тканью2. Свалям защитен филм от повърхността на самозалепващо се фолио, без нокти, залепете стикер, за да се освободи от излишните воздух3.

Други функции

Item Type:
Hair Dryer Bracket
Material:
ABS
Gross Weight:
Approx. 210g/7.4oz
Product Size:
Approx. 25 x 8 x 8.5cm / 9.84 X 3.15 X 3.34in
Package List:
1 x Non Marking Sticker Hook:
1 x Bracket:
Най-добри сделки