.

.

Набор от Парцали от пера RAZZUM, Практически Четка За Премахване на прах, Разтегателен Чанта от Микрофибър, Домакински Четка За Почистване на работния плот, Четка За П?

Набор от Парцали от пера RAZZUM, Практически Четка За Премахване на прах, Разтегателен Чанта от Микрофибър, Домакински Четка

BGN 36.14

Брой продукти
На склад

Прибиращ прахосмукачка super cleaner може да достигне до 76 см, което позволява да се премахне всяко място на дома, не се движи нагоре по стълбатаВисоко качество-с дръжка, микрофибър не оставя кърпичка, може да се използва в продължение на много години.Ергономична конструкция със свободни завои и подвижна конструкция-дръжка прибиращ се, както област от микрофибър и могат да се огъват, което улеснява почистването на различни места!.Бързо и лесно да почистите голяма площ, фини влакна, бързо долавят прах, мръсотия и алергени, така че можете да лесно да се произвеждат почистване без употреба на вредни химикали.Лесно почистване - убирающийся разтегателен филтър може да се изплаква с вода директно, а след това изстискайте сухи, за да четка от влакна се превърна в пухкаво.Може да се използва повторно.Той е добър помощник в дома.Наименование : Прах за премахване на прах Материал : Шенилна + EVA + пяна Цвят : сив, син Размер : прибрани 27,5 см, може да се простират до 76 виж В комплекта са включени : 1 * четка за премахване на прах Забележка : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 mm. молете се за милост!2. В комплекта на продукта не включва други елементи, с изключение на парцали. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодарим ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.

Други функции

Най-добри сделки