.

.

ОРИГИНАЛНАТА Маска За Сън Маска За Сън Регулируема Каишка С Превръзка на очите и Удобна Превръзка от неопрен За Оцветяване Превръзки На Очите Калъф за Сън, за Дома ?

ОРИГИНАЛНАТА Маска За Сън Маска За Сън Регулируема Каишка С Превръзка на очите и Удобна Превръзка от неопрен За Оцветяване Превръзки На Очите

BGN 55.00

Брой продукти
На склад

памукИзработен от висококачествен futon материал. и ниска цена, можете да закупите този око за сън на много достъпна цена. * 2 см, а на тегло - 74 г. Е легло изработено от висококачествени материали, лека и дишаща, приятен за кожата.Един размер подходящ за всички, с регулируем ластик на гърба.Най-добрият избор за възстановителен сън, независимо от това, дали сте у дома по време на пътуване в хотел, автобус или самолет.Сатен превръзка на очите ви предпазва от светлинни отблясъци, ще създаде хладно обстановка за релаксация и спокоен сън, като допринася за вашето добро и комфортному сън.Перфектни аксесоари за пътуване, които ще ви помогнат да се чувстват добре, а също така е чудесен подарък за приятелите на семейството, които работят през нощта, които се нуждаят от дълбок, продължителен сън и които са се събудили отпочинали.Изработен от висококачествен futon материал. и ниска цена, можете да закупите този око за сън на много достъпна цена. * 2 см, а на тегло - 74 г. Е легло изработено от висококачествени материали, лека и дишаща, приятен за кожата.Един размер подходящ за всички, с регулируем ластик на гърба.Най-добрият избор за възстановителен сън, независимо от това, дали сте у дома по време на пътуване в хотел, автобус или самолет.Сатен превръзка на очите ви предпазва от светлинни отблясъци, ще създаде хладно обстановка за релаксация и спокоен сън, като допринася за вашето добро и комфортному сън.Перфектни аксесоари за пътуване, които ще ви помогнат да се чувстват добре, а също така е чудесен подарък за приятелите на семейството, които работят през нощта, които се нуждаят от дълбок, продължителен сън и които са се събудили отпочинали.Описание най-Добрият избор за възстановителен сън, независимо дали сте у дома, на път, в хотела, в автобус или самолет.Нашата мека коприна наметало за очи наистина ще ви помогне да се чувствате отдохнувшей и жизнена.Характеристики - Я материал : Памук.- Неговият цвят : сив.-Размер : 70 X10 X5 виж Помещение, включва : 1 х очите, 1 х чанта за съхранение.

Други функции

Най-добри сделки