.

.

Подвесная Поставка за писалки PS5, Скоба За съхранение на слушалки, на Притежателя на Игралната конзола за Ps5, Универсални Слушалки за писалки серия NS/PS-4, Аксесоари з?

Подвесная Поставка за писалки PS5, Скоба За съхранение на слушалки, на Притежателя на Игралната конзола за Ps5, Универсални Слушалки

BGN 8.99

Брой продукти
На склад

★ Той може да работи за PS5, за Xbox серия X, за да PS-4, за Xbox One, за NS, игрови контролери за настолните КОМПЮТРИ и повечето други игрови контролери на трети лица ★ Едно нещо, с множество функции, за да е подходяща за съхранение на химикалки, висящи слушалки, зарядни устройства, кабели и други дребни аксесоари. ★ Горната подвижна кука да виси на хост PS5 за правилното съхранение на химикалки, слушалки и други аксесоари. ★ Предвидено в горната част на отвора за винта, а пространството на стената също може да се използва за правилното съхранение на химикалки, слушалки и други аксесоари. ★ Внесени лепило може да се използва за надеждно залепване го в повечето гладки повърхности, а свободното пространство се използва за идеално съхранение на аксесоари като дръжките и слушалки. ★ Той може да работи за PS5, за Xbox серия X, за да PS-4, за Xbox One, за NS, игрови контролери за настолните КОМПЮТРИ и повечето други игрови контролери на трети лица. ★ Едно нещо, с множество функции, за да е подходяща за съхранение на химикалки, висящи слушалки, зарядни устройства, кабели и други дребни аксесоари. ★ Горната подвижна кука да виси на хост PS5 за правилното съхранение на химикалки, слушалки и други аксесоари. ★ Предвидено в горната част на отвора за винта, а пространството на стената също може да се използва за правилното съхранение на химикалки, слушалки и други аксесоари. ★ Внесени лепило може да се използва за надеждно залепване го в повечето гладки повърхности, а свободното пространство се използва за идеално съхранение на аксесоари като дръжките и слушалки.Характеристики : 1. Той може да работи за PS5, за Xbox серия X, за да PS-4, за Xbox One, за NS, игрови контролери за настолните КОМПЮТРИ и повечето други игрови контролери на трети лица. Едно нещо, с множество функции, за да е подходяща за съхранение на химикалки, висящи слушалки, зарядни устройства, кабели и други дребни аксесоари. Горната подвижна кука да виси на хост PS5 за правилното съхранение на химикалки, слушалки и други аксесоари. В горната част е предвидено отвор за винта, а пространството на стената също може да се използва за правилното съхранение на химикалки, слушалки и други аксесоари. Внесени лепило може да се използва за надеждно залепване го в повечето гладки повърхности, а свободното пространство се използва за идеално съхранение на аксесоари като дръжките и слушалки.

Други функции

Най-добри сделки