.

.

ProElife Корея Ультратонкая Защитно покритие Силиконова клавиатура за Apple MacBook Pro Touch Bar Retina 13 инча 15 инча (модели A1706, A1707, A1989, A1990, A2159) ( 2017 2018 2019 година на издаване) (черен)

ProElife Корея Ультратонкая Защитно покритие Силиконова клавиатура за Apple MacBook Pro Touch Bar Retina 13 инча 15 инча (модели

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Версия за САЩ : Клавиш "Enter" представлява правоъгълникEU ' s edge да не се затваря тъчпад.Водоустойчив, пыленепроницаемая и грязезащитная конструкция предпазва от течности, прах, цигарен пепел, на трохи бисквити с клавиатура, която може да повлияе на срока на експлоатация на клавиатурата.Сверхтонкая силиконова обвивка (дебелина : 0,36 мм = 0,015 инча), улесняваща набор на текст.Мек материал, който може да намали звука при набиране на текст, а също така може да се оформи и не се колебае.Еластичен, лесно се нанася и отстранява за почистване. Подходящ само за клавиатура с us в САЩ (клавиш "enter", показана на лявата фигура). Всеки ключ специално гласове във форма. Произведени в съответствие с достъпни за качество. Гъвкав, лесно се нанася и отстранява за почистване или дезинфекция. Много тънка силиконова обвивка за клавиатурата. Набор на текст с минимални смущения. Мека на допир капака на клавиатурата.

Други функции

Най-добри сделки