.

.

Тример за Коса, Малошумная Високоскоростен Водоустойчив Електрическа Машина За Рязане на Коса, Удобна Акумулаторна Машина дълги периоди на Изчакване с Цифров LCD д?

Тример за Коса, Малошумная Високоскоростен Водоустойчив Електрическа Машина За Рязане на Коса, Удобна Акумулаторна Машина дълги

BGN 11.22

Брой продукти
На склад

Практично : Разполага с три релси расческами, за да се адаптират към различна дължина на косата, без значение каква дължина да изберете, можете да бъдете сигурни, че ще получите гладка прическа Усещането за комфорт в ръка : е трайна употреба, се настъргват и се обработват, както и надеждни за използване.Високоскоростен и безшумен двигател : Високоскоростен въртящ се двигател от дебела медна тел, мощна и стабилна мощност.IPX4 Водоустойчив : целият корпус може да се измие, тя може лесно да се изплакнете под вода, е лесно за почистване.Компактни размери : Тази машина за подстригване на коса е идеален за самостоятелно подстригване, особено в задната част на главата. Практично : Разполага с три релси расческами, за да се адаптират към различна дължина на косата, без значение каква дължина да изберете, можете да бъдете сигурни, че ще получите гладка прическа. Комфортно усещане за ръце : е трайна употреба, шлифовании и обработка, както и надеждни за използване. Високоскоростен и безшумен двигател : високоскоростен въртящ се двигател от дебела медна тел, мощна и стабилна мощност. IPX4 водоустойчив : цялото тяло може да се мие, лесно се изплакнете под вода, е лесно за почистване. Компактни размери : Тази машина за подстригване на коса е идеален за самостоятелно подстригване, особено до тила.Как да използвате : Как да се ползват : Натиснете за превключване на машината, натиснете "+"‑" за регулиране на скоростта.Параметри : Тип на продукта : Машина за рязане Волосматериал : ABS, неръждаема стомана, сплави, керамика Тип вградена батерия : една литиева батерия Капацитет на батерията : 2000 mah Време за зареждане : 3 часа Време за ползване : 150 минути Осъществяване Списък : 1 х Машина за подстригване на коса (с защитен калъф нож) 1 х USB кабел за зарядки1 х Ръководство за потребителя 3 х Употреба расческа1 х Четка за почистване.

Други функции

Item Type:
Hair Clipper
Material:
ABS, Stainless Steel, Alloy, Ceramic
Built-in Battery Type:
Lithium Battery
Battery Capacity:
2000mAh
Charging Time:
3 Hours
Use Time:
150 Minutes
Package List:
1 x Hair Clipper (With Blade Protection Cover):
1 x USB Charging Cable:
1 x Manual:
3 x Guide Comb:
1 x Cleaning Brush:
Най-добри сделки