.

.

Защитни очила от серията Sellstrom Предимство с прозрачно покритие против замъгляване, без вентилационни отвори, Леки, Зелен корпус, еластична каишка, сертифицирани Z87.

Защитни очила от серията Sellstrom Предимство с прозрачно покритие против замъгляване, без вентилационни отвори, Леки, Зелен корпус,

BGN 41.65

Брой продукти
На склад

Изработен от меко и гъвкаво PVC-материал, който е удобен и лесен за изпълнение в чорапПредлага вентилирани и невентилируемые опции, за да отговарят на нуждите на всеки.Противотуманное покритие подобрява зрението при продължително носене.Бретельки изработени от лесно контролирано гъвкаво еластичен материал.Надеждна засаждане : Защитни очила сигурно плътно към лицето и осигуряват оптимална кацане и стягане.Материали : Защитни очила, изработени от мек, гъвкав PVC-материал, който е удобен и лесен за изпълнение в чорап.Вентилация : Липсата на въздуховода осигурява защита срещу прах, мъгла, течности и изпарения; Необходима защита в среди, опасни за химически изпарения.Подобряване на зрението, Фарове за лещи подобряват зрението при продължително използване; Въжета, изработени от лесно контролирано гъвкаво еластичен материал.Отговаря на OSHA : Отговаря на стандартите на ANSI Z87. 1+, изискващ защита в среди, опасни за химически изпарения.Подобряване на зрението, Фарове за лещи подобряват зрението при продължително използване; Въжета, изработени от лесно контролирано гъвкаво еластичен материал.Отговаря на OSHA : Отговаря на стандартите на ANSI Z87. 1+ и осигурява на потребителя на 99%-ную защита от ултравиолетовите лъчи.Защитни очила от серията Sellstrom Предимство с прозрачно покритие против замъгляване, без вентилационни отвори, леки, зелен корпус, еластична каишка, сертифицирани Z87. 1-2015 - Опаковка от 200 бройки. Основана е през 1923 година, компанията Sellstrom Manufacturing Co. е един от най-старите американски марки средства за сигурност.От защитни очила до защитни визии за лице и много други - нашата дълга история за създаване на най-добрите в индустрията на средства за индивидуална защита означава, че нашето оборудване е разработено с оглед на вашата сигурност и ефективност.Днес ние сме синоним на най-добрите средства за защита на главата, очите, лицето, слуха, коляното и заваряване, които осигуряват сигурност, производителност, комфорт и спокойствие.

Други функции

Най-добри сделки