.

.

Смяна на ключалката на Сейфа високо ниво на сигурност / Двойна Носа на Заключване на Сейфа Дясната Ръка с ключ на охраната и ключ на Наемателя за Банковия замък, Зам?

Смяна на ключалката на Сейфа високо ниво на сигурност / Двойна Носа на Заключване на Сейфа Дясната Ръка с ключ на охраната

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【 НАБОР от СЕЙФОВЫХ ЗАМЪЦИ】 Правото на заключване на сейфа и два отделни замъка, за едновременно отваряне на замъка се изисква като ключ охрана от банковия служител, така и ключ на наемателя от наемателя на сейфа! 【Заключване на СЕЙФА с ДВОЕН накрайник на ДЯСНАТА РЪКА】Ключалки на дясната ръка (RH) са инсталирани на дясната врата, където задвижваната опира на панти с дясната си ръка, което осигурява висока надеждност сейфовых замъци!възползвайте се от ключа на наемателя, да не обръщам внимание на болт и отвори вратата!. 【УПРАВЛЕНИЕ на ДВОЕН ДОСТЪП】 За заключване на сейфа са необходими два ключа от различни собственици, поставяне и завъртане на валиден защитен ключ, наемателят сега може да отключите целия замък своя ключ, да не обръщам внимание на болт и отвори вратата!. 【ВИСОКО качество】 голям улей : 0,713 инча (18,1 mm) и малък улей : 0,570 инча (14,5 мм), височината на чучура : ½ инча (12,7 мм) фиксиран лост булсай / le Febure 7300, малки подвижни и защитни чучура, латунная покритие диаметър 11/16 инча!. 【ОБСЛУЖВАНЕ и ЗАБЕЛЕЖКА】 Ако вие не сте специалист по техника на безопасност или на професионален ключар, моля, не се опитвайте да произвежда на инсталацията.Ако имате някакви проблеми или трудности, моля, свържете се с нас и ние ще осигурим индивидуално обслужване, за да ви помогне да решите проблема си!.

Други функции

Най-добри сделки