.

.

YOUOWO 12 бр. Найлонови въжета за USB флаш устройство, ключовете за мобилен телефон, Ipod, Mp3, Mp4, лична карта, каишка за ръка, за бейджа и други малки електронни устройства (12 ?

YOUOWO 12 бр. Найлонови въжета за USB флаш устройство, ключовете за мобилен телефон, Ipod, Mp3, Mp4, лична карта, каишка за ръка, за

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Черни найлонови въжета-въжетаЛек и лесно свързване.Дръж си на usb памети в безопасност и под ръка.Въже за китките с регулируема дължина.Поставки за ръцете и пръстите за по-малки елементи, като флаш памети, USB, а също така и други малки дрънкулки.Здрави и удобни въжета с формованной пластмасова глава.Идеално за това, така че хората да могат удобно да носят със себе си своите малки електронни устройства.Дръж си устройство в безопасност и под ръка в пътя.С помощта на тези ленти могат да се използват на притежателя, номер на лична икона, име тагове етикет, повечето мобилни телефони, флаш-памет, USB, PDA, музикални плейъри, преносими игри, ключодържатели и други устройства.Лесно се закопчава и отсоединяется за изделия с помощта на дупки за дантела.Въже за китките с регулируема дължина.Изтеглете го и го дръж си устройство в безопасност и под ръка в пътя.Тип : Найлонови въжета. Материал : найлон + ABS.Размер на продукта : 7,4 инча. 12 х найлонови ленти.Размер на опаковката : 5.39 инча (14*10,5*1 см).Тегло на опаковката : 0,7 грама (20 г.

Други функции

Най-добри сделки