.

.

Резервни части за инструменти, Автомобил на Въздушна помпа за гуми с Циферблат, гуми changer помпа за Велосипед 220PSI - (Спецификация: черен)

Резервни части за инструменти, Автомобил на Въздушна помпа за гуми с Циферблат, гуми changer помпа за Велосипед 220PSI - (Спецификация:

BGN 7.89

Брой продукти
На склад

Спецификация : ЧеренТип : части за ръчни инструменти.Употреба : Домашна рана.Номер на модел : Сензор за гуми.Спецификация : Черен.Тип : части за ръчни инструменти.Употреба : Домашна рана.Номер на модел : Сензор за гуми.Технически характеристики : * Автомобилен въздушен помпа за гуми с циферблат, топката под наем помпа за гуми. * Лесен за разчитане манометър налягане. * Изработена от висококачествен материал, издръжлив дизайн. * С високо качество и издръжливост на изпълнение. * Измерете PSI, KG/CM2, KPA и бар. * 100% чисто нова и в добро състояние. * Цвят : черно/червено (както е показано на снимките) * Обхват на измерване : 0-220 паунда на квадратен инч/0-16 кг Помещение включва : 1 * Сензор за гуми Забележка : Реално цветът на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.Характеристики на продукта : Тип : Подробности за ръчни инструменти по поръчка : Даиспользование : Домашна номер на модела : Сензор за гуми.

Други функции

Black):
Air Compressors & Inflators - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases>
Най-добри сделки