.

.

Етикети с комбинация от клавиши PS, 7 бр. стикери с комбинация от различни категории PS за студенти, преподаватели, служители, са Подходящи за повечето компютри, 2,3 * 4 и?

Етикети с комбинация от клавиши PS, 7 бр. стикери с комбинация от различни категории PS за студенти, преподаватели, служители,

BGN 9.10

Брой продукти
На склад

▶ Етикети за бърз достъп, PS - 7 бр не-повтарящи стикери, всяка с размер около 2,3 * 4 инча.Наскоро обновеният водоустойчив слой от PVC, създаден въз основа на предишните филми, ние допълнително оптимизиран материал и ви предлагаме по-невероятно е водоустойчив и слънчеви очила. ▶ За многократна употреба и трайни - в непромокаеми етикети се използва висококачествен бесследный лепило, което може да се стик отново, без да оставят следи.Всеки стикер на бутилката с вода е изрязана по размер и форма и е готова за употреба след премахване на лепило от обратната страна. ▶ Високо качество - В нашите винилови етикети висока инжекция се използва технология за печат, която прави моделите по-точни, ясни и цветни.Ако след доставката на продукта ще имаш някакви щети, моля, незабавно се обадете в центъра за обслужване на клиенти, и ние ще направим всичко възможно, за да намерим за вас задоволително решение. ▶ Зашеметяващ подаръци - Изискани и красиви модни етикети ще станат чудесен подарък за студенти, преподаватели и служители.Тези кратки референтни ръководства за клавиатура PS ни позволяват да се справят изображения по-ефективно. ▶ Подходящ за повечето компютри можете да ги залепите на вашия компютър, лаптоп, адресна книга и други предмети, които искате да декорирате. ▶ Етикети за бърз достъп, PS - 7 бр. не-повтарящи стикери, всяка с размер около 2,3 * 4 инча.Наскоро обновеният водоустойчив слой от PVC, създаден въз основа на предишните филми, ние допълнително оптимизиран материал и ви предлагаме по-невероятно е водоустойчив и слънчеви очила. ▶ За многократна употреба и трайни - в непромокаеми етикети се използва висококачествен бесследный лепило, което може да се стик отново, без да оставят следи.Всеки стикер на бутилката с вода е изрязана по размер и форма и е готова за употреба след премахване на лепило от обратната страна. ▶ Високо качество - В нашите винилови етикети висока инжекция се използва технология за печат, която прави моделите по-точни, ясни и цветни.Ако след доставката на продукта ще имаш някакви щети, моля, незабавно се обадете в центъра за обслужване на клиенти, и ние ще направим всичко възможно, за да намерим за вас задоволително решение. ▶ Зашеметяващ подаръци - Изискани и красиви модни етикети ще станат чудесен подарък за студенти, преподаватели и служители.

Други функции

Най-добри сделки