.

.

24 Комплекта Сверхпрочных кожени застежек-ключалки BetterJonny, Метални Бутони-Капаче 17 мм, Преса Шипове Кожени Нитове, Капаче с 4 Инсталационните инструменти за дрехи, Г?

24 Комплекта Сверхпрочных кожени застежек-ключалки BetterJonny, Метални Бутони-Капаче 17 мм, Преса Шипове Кожени Нитове,

BGN 6.79

Брой продукти
На склад

【Цвета на кожени ключалки】 Античен месинг 【Размер на изделия】 Диаметър на капсула е около 17 мм /0,67 инча. 【Материал премиум-клас】 Кожени с бутоните са изработени от месинг, не ръжда и остават като нови дори след продължителна употреба. 【Достатъчно】 Идва с 24 комплекта сверхпрочных ключалки с 4 инсталационните инструменти в кутия за съхранение.Всеки комплект се състои от капсула, гнезда, покриващи багажник и шипове. 【Широко приложение】 Кожени скоби могат да отговарят на вашите различни изисквания към завършване на кожата или консумативи, материали за ремонт на дрехи, като якета, дънки, колани, шапки, облекла за домашни любимци, чанти, бижута за бродерия.Спецификация : Продукт : Комплект кожени застежек-ключалки Брой : 24 комплекта Материал : месинг с Диаметър : 17 мм Цвят : античен месинг Характеристики : 1. Красив цвят и модел, това ще е чудесна украса за вашата одежды2. Използва се за производството на изделия от кожа, дрехи, чанти, кожени колани, занаяти и т. Нашите кожени с бутоните са изработени от трайни латунного материал, не ръжда и може да се използва в продължение на дълго время4. Нашите метални скрепителни елементи-бутони имат лъскава, гладка повърхност и не са за чеп на допир, изглеждат много стилно и элегантнаяупаковка в комплекта : 24 x комплект кожени застежек-защелкивания4 бр. x Инсталационните инструмента1 бр. x пластмасов склад.

Други функции

Най-добри сделки