.

.

Ipetboom 9 Бр Купа за Влечуги, за да проверите за Влечуги Малка Керамична Купа за домашни любимци Керамична Купа за Влечуги съд за Вода за Влечуги Ястие за Влечуги Косте?

Ipetboom 9 Бр Купа за Влечуги, за да проверите за Влечуги Малка Керамична Купа за домашни любимци Керамична Купа за Влечуги съд за

BGN 11.75

Брой продукти
На склад

Керамична купа за дребни животни : Плоска основа за устойчиво положение на работния плот, керамична купа за влечугиКупа за храна за хамстери : Дебела купа с гладка повърхност, които лесно се почистват, не ще алармата на гущер.Пиенето за влечуги : Тази пиенето за влечуги, компактен и безопасно. Купа за хранене на влечуги : Идеален за малки животни-влечуги, отлична пиенето за гущери.Чиния за хранене на морски свинчета : Подходящ за дребни влечуги, страхотна ясла за гущери, за да проверите за влечуги.Керамична купа за дребни животни : Плоска основа за устойчиво положение на работния плот, керамична купа за влечуги.Купа за храна за хамстери : Дебела купа с гладка повърхност, които лесно се почистват, не ще алармата на гущер.Пиенето за влечуги : Тази пиенето за влечуги, компактен и безопасно. Купа за хранене на влечуги : Идеален за малки животни-влечуги, отлична пиенето за гущери.Чиния за хранене на морски свинчета : Подходящ за дребни влечуги, страхотна ясла за гущери, за да проверите за влечуги.Пратката включва 9 чаши за гущери Характеристики -Подходящ за дребни влечуги, страхотна керамична ясла за домашни любимци. - Дебела купа няма да бъде заворачиваться ящерицей и с гладка повърхност и лесно почистване на керамични купата за домашни любимци. - Материал : Керамика керамична купа за дребни животни. - Плоска основа за стабилна настолна поилки за влечуги. - Тази купа за хранене на влечуги спестява място и е безопасно за най-малките животни, керамична купа за хранене на хамстери. - Удебелена керамична купа, ще осигури добра среда за пиене и ядене на домашни любимци керамични мисками. - Цвят : Аксесоари за бял брадат дракон. - Размер : Около 5x5x2 см ястие за морски свинчета.Описание на продукта Купа за костенурка храна и вода за предпазване от бягство-гущер.купа за хамстер Това и купа за вода и храна от премиум-клас. купа за морски свинчета е Подходящ за дребни влечуги.Купа за храна за влечуги, изработена от керамични материали, безопасни и трайни за домашни любимци, ще осигури благоприятна среда за пиене и хранене.

Други функции

Най-добри сделки