.

.

Етикети ASL Естетически Стикери За Лаптоп 50 бр., Стръмни Модни Етикети с американски Знак, Цветни Водоустойчиви Винилови Етикети за Бутилки с Вода, Китари, Багаж, Ске?

Етикети ASL Естетически Стикери За Лаптоп 50 бр., Стръмни Модни Етикети с американски Знак, Цветни Водоустойчиви Винилови Етикети за

BGN 2.16

Брой продукти
На склад

【ЧЕ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ】 : Размер : 1,18-2,36 инча; Общо 60 броя бананови на стикери във всеки пакет, вие ще получите моделите, които виждате на снимките 【Направи си сам със собствените си ръце】 : Тези винилови стикери са много сладки и модни, подходящи за вашия лаптоп, бутилки с вода, скейтбордов, багаж, наем, телефон, китари, багаж и т. на Тези етикети са на разположение, за да отговори на вашите различни декоративни нужди, като прави живота си по-прекрасна и щастлива. 【Високо качество, само 60шт бананови на стикери във всеки пакет, вие ще получите моделите, които виждате на снимките. 【Направи си сам със собствените си ръце】 : Тези винилови стикери са много сладки и модни, подходящи за вашия лаптоп, бутилки с вода, скейтбордов, багаж, наем, телефон, китари, багаж и т. на Тези етикети са на разположение, за да отговори на вашите различни декоративни нужди, като прави живота си по-прекрасна и щастлива. 【Високо качество и лесно се 】 : Трайни и висококачествени сладки етикети са изработени от PVC-материал, при отклеивании не оставя лепкави следи. 【КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ】 : Вземи си етикети, почистете повърхността, наклейте стикер, след това използвайте въображението си за създаване на работа в момента!. 【Гаранция за обслужване на】 : Удовлетвореност на клиентите-нашата най-голяма мотивация, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно нашите пакети външни етикети.Добре дошли в Ren TF!Ние предлагаме високо качество водоустойчив винил за всички възрасти!Във всяка опаковка от 50 различни анимационни стикери, размер : от 2-5cm.можете да видите на фигура всяка етикети на снимката с описание на продукта : повечето от тях - етикети с мечките, има и стикери с цветя, момичета и други етикети.Формата е много изчистена и хубава.

Други функции

Най-добри сделки