.

.

Пръчка за красота Paminify Blush, Матов руж за лице с Подложка-Апликатор, Пръчка за естествени Копринено Гладки Кремави Течен руж, Лека Хранителна Румяная пръчка за бузит?

Пръчка за красота Paminify Blush, Матов руж за лице с Подложка-Апликатор, Пръчка за естествени Копринено Гладки Кремави Течен руж,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Лесен за употреба апликатор с подложки - 1 Отворете капака (не скручивайте нея) 2. след това го завъртете в положение "вкл.", в съответствие с указанията на насадке 3. леко натиснете върху выдавливаемый туба, на аппликаторе ще се появи паста за зъби, крем, след това го завъртете в положение "изключено". Нанесете 2-3 малки точки и смес с пръсти.Не забравяйте да затворите капачката след употреба. Моля, обърнете внимание : За всяка козметична клечка приложени подходящи за нанасяне, уверете се, че не перекручиваете му, преди да отворите капака, иначе апликатор с върха на спонжа се придържа към капака.Пръчка за контурирования Natural Лесно Добавянето на Contour Палки - Крем текстура за контурирования гладко пада, лесно растушевывается и притежава отлична устойчивост.Равномерно се нанася на контурите на бузите и челюстта.Чудесен цвят за перушина контур за леки и средно на кожата, ако имате маслинова кожа, по-добре да се прилага на тънък слой.Лека пръчка за руж - Нанася се лесно, матиран цвят е много практичен му лесно размазване, той е подходящ за кожа с високо съдържание на пигмент.Хидратиращ крем финала лесно се разпространява.Пръчка-хайлайтер Shine Pearl White - пръчка-хайлайтер помага да абсорбира излишните мазнини и прикриват несъвършенствата на кожата, като ефектът блясък на 24 часа.Пръчка-хайлайтер с блясък за създаване на съраунд грим, след приключване на дъното на грим нанесете мерцающую пръчка на Т-образни части / тъмните плътни части, за да се постигне ефектът на естествено сливане с кожата.Мерцающую пръчка се препоръчва да се прилага върху падна на носа си, челото, линията на веждите, брадичката, линията на жилетка, ключицата и линията на устните.Веганская жестокост - Нашата козметична пръчка безопасно и е изработена от мека и не дразнеща естествени материали.Забележка : Както и в случай с всичките козметични средства, ние ви съветваме, преди да се приложи тест на малък кожен patch, тъй като кожата при всички е различно.Завъртете в положение "вкл.", в съответствие с указанията на насадке. Леко натиснете върху выдавливаемый туба, паста за зъби, крем се появи на подушечке-аппликаторе, след това го завъртете в положение "изкл. нанесете 2-3 малки точки и смес с пръсти.Ефект течна прах след перушина, нанасяне на физически здрави грим.

Други функции

Най-добри сделки