.

.

BLMIEDE 50 БР. Мързелива Парцал за Еднократна употреба Готварска Суха и влажна с Двойна употреба За почистване На дома Кухненска Хартия Специална Хартиена Кърпа за мие?

BLMIEDE 50 БР. Мързелива Парцал за Еднократна употреба Готварска Суха и влажна с Двойна употреба За почистване На дома Кухненска Хартия

BGN 3.92

Брой продукти
На склад

[Размер] - 25 см X 25 см / лист, 50 листа / ролка, Суха Многофункционална кърпа за еднократна употреба за всеки прибиране на реколтата!Плътни материали, красиво отпечатани дизайн Още повече ще украсят Вашата кухня [Твърда кърпа] - Нашите почистващи кърпички за миене на съдове Могат да се използват многократно, преди да изхвърлите, те са много издръжливи и не се разпадне при напикаване или премахване на упорити петна.Получите многократна сгъсти възвръщане салфетка за почистване е много лесно за почистване, перат на ръка и се изсушава на въздуха, За да постигне най-добри резултати и удължаване на срока на експлоатация (не използвайте пералната машина. [Почистваща способност] - Нашата многофункционална кърпички за еднократна употреба С всичко до блясък и премахване на упорити петна, не оставя кърпичка.Това е безобидно за кожата Еднократно кухненски кърпи На пипане, Удобна и достатъчно меки, за да избършете стъкло, мебели. [Multi] - Отлично еднократно кърпа за сушене, почистване от кухнята до банята, на колата, на колата, в банята, отлични за бързото отстраняване на разливи, петна и други замърсявания с по-малко усилия и без допълнителен хаос!Нашите еднократни Почистващи кърпи Опрости живота Си. Мързелива парцал за Еднократна употреба Готварска суха и влажна с Двойна употреба за почистване на дома Кухненска хартия Специална хартиена кърпа за миене на чинии, хартиени кърпи за ръце Комплект кухненски кърпи за кафе Материал : нетканая тъкан от дървесна маса ПП Размер : 25x25 cm (на 50 бр.) Стил : на разположение два варианта Продукт съдържа : 1 ролка (50 бр.) кухненски кърпи.

Други функции

Най-добри сделки