.

.

NOVWANG 2 бр., с полукръгла Врата на мат, Нескользящие Вратите Подложки за Антрето, Меки Дръжки на Тепиха, Бързо Абсорбиращи вода, Кафяво с Шарките на проследяването стъ?

NOVWANG 2 бр., с полукръгла Врата на мат, Нескользящие Вратите Подложки за Антрето, Меки Дръжки на Тепиха, Бързо Абсорбиращи вода, Кафяво

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【Лесно се почиства】 Нашата врата с полукръгла подложка за лесно почистванеПросто се разклаща или почистете метла или прахосмукачка.Кал и други разводите на повърхността ще бъдат лесно отстранени.За дълбоко почистване можете да сложите на врата на мат в пералня и сушилня. 【Многофункционалност】 Нашата врата с полукръгла подложка за влизане в помещението е направена в ретро стил и е изработена от висококачествен полиестер, който е деликатен, здрав и многократна употреба.Вратите подложки за улица - перфектното бижу за антре, кухня, двор, прибиране на реколтата отпадъци, баня и още много други. 【Мини】 Нашите врати подложки за помещения имат нескользящий дизайн за осигуряване на вашата безопасност.Не забравяйте да сложите нашия подложка на сухо място.Влажна повърхност може да доведе до соскальзыванию.Освен това, цветове и модели на нашия полукруглого крилото на килима не изчезват след многократно измиване, че е идеален за домове с деца или домашни любимци. 【Улавя мръсотията и влагата】 Нашия подложка за вътрешната страна на вратата може да е по-добре да се предотврати попадането на прах, мръсотия, вода, киша, сняг, пясък и т. в къщата и да поддържа вътрешния пол в ред и чистота.Добър помощник в спестяване на време и енергия. 【Размер】 врата с полукръгла подложка с размери 23 × 32 × 0,5 инча подходящ за помещения преди врати, като на верандата по-красив и елегантен.Нашият подложка е изработена от полиестер, с високо качество, така че той отлично абсорбира вода и мръсотия, като поддържа своя пол в дома си чист и не замърсява му.Освен това, ние разработихме мат ярки цветове с нежни мотиви, които не изчезват дори след многократно измиване, прави своя коридора по-елегантна и очарователна.Параметри : Стилове : подложка за входната врата Размер 23 х 35 см Цвят : кафяво Количество : 2 бр. Материал : полиестер Форма : полукръг Тегло : 1,62 кг.

Други функции

Styles:
front door mat Size 23 × 35 inch Color
Най-добри сделки