.

.

Amesha Hair 13x6 Перуки от Естествена Коса на Дантели, Бразилски Перуки от Естествена Коса за черни Жени, Натурален Цвят, 150% Плътност, Обемна Къдрави Перуки с коса на Бебет?

Amesha Hair 13x6 Перуки от Естествена Коса на Дантели, Бразилски Перуки от Естествена Коса за черни Жени, Натурален Цвят, 150%

BGN 107.20

Брой продукти
На склад

Тип коса : на перука от човешка коса 13x6 на дантелиПлътност : перуки, изработени от човешка коса на дантели с голяма част от вълната от плътност 150%.Текстура : перука от човешки косъм с масова вълна.Цвят : необработен естествен черен цвят, добре приема цвят.Лесно е избелена.Особености : на Перука от човешки косъм с голяма пробором 13x6, обемна вълна, предварително откъснато от косата на бебето. може да се направи средната част на страничната част, горе-долу и кифлички. 13x6 ПЕРУКИ от естествена коса на дантели КАЧЕСТВО : Бразилски естествен косъм, 10А клас, с високо качество перуки от естествена коса на дантели за черни жени, могат да бъдат отбелены, се изправи, боядисани, завиты и рестайлингованы по ваш вкус. дълги къдрави перуки, изработени от човешка коса МАТЕРИАЛ : 100% Необработени естествени човешки косми, Обемни къдрава дантела 13 на 6 / видът на предните перуки.Коса, отрязани от по-младото донор, НЕ падат, НЕ Спутываются, здрави и чисти, удобни и меки.Перуки от човешка коса за черни жени, швейцарско дантела : 13x6 прозрачни бесклеевых дантела отпред, меки и дишането.Перуки от бразилския естествена коса с масова вълна, дантелени предната перуки, предварително выщипанные избелени възли, натурална линия на растеж на коса с коса на бебето.Перуки на дантели отпред, размер шапчица : 22,5 инча (среден размер), като средната шапчица с регулируема каишка и 4 расческами, може да се регулира лесно и трайна, носят удобно. Перуки на дантели от човешки косъм с масова вълна от 150% плътност за жени.Обслужване и предимства : 1-3 работни дни за доставка е 30 дни за връщане или замяна без причина, ако сте получили За разлика от обемни перуки, при всякакви метеорологични условия-добри послепродажные услуги, за да се уверите във вашия посрещнат, вие можете да се свържете с нас по всяко време за поръчка в нашия магазин на перуки от човешка коса на дантели. Стойността на половина пълна перука в дантели, ще получите пълна опит с дантела. Гъвкава шапчица я прави по-подходящи, отколкото перука на 360 дантела отпред. Предварително выщипанная линията на растеж на косата с малки детски косми, вноска в една стъпка. Реалистичен завързана раздяла с размери 13 х 6 см, ви позволява да странична и средната раздяла и да направи по-естествени прически, като френска плитка или нагоре.

Други функции

Най-добри сделки