.

.

Котел за душ, Комплект от 6 Бомбочек за Душ за жени и Мъже, Ароматерапевтические Бомбочки за душ с Етерични Масла за Релаксация, така и за Домашна спа, Уникални Подар?

Котел за душ, Комплект от 6 Бомбочек за Душ за жени и Мъже, Ароматерапевтические Бомбочки за душ с Етерични Масла за Релаксация, така

BGN 5.60

Брой продукти
На склад

❤100% РЪЧНА работа за ВАС - BOUNHOHE ви предлага най-високо качество продукти, нашите котел за душата, изработени от натурални етерични масла от най-високо качество, всяка с обем 2,5 грама, наситен аромат за безкрайни часове на отпусканеВ комплекта са включени 6 параход за душата : 1 х Роза, 1 х лавандула, 1 х портокал, 1 х мента, 1 х Синия океан и 1 х ванилия.В какъв успокояващото спа центъра можете растворитесь на първо място?. ❤Най-ДОБРИТЕ ИДЕИ за ПОДАРЪЦИ - този подаръчен комплект за душ с пароваркой е включена в списъка с желания на много хора.Добри идеи за подарък, за партита и сватби, преподнесите на своите близки изненада за Коледа, рождени дни, годишнини, празници, Ден на майката, подаръци за Свети Валентин " и много други случаи.Това е добре изработен и луксозен комплект параход за душ, който всеки ще се радвам да получа. ❤НАЙ-СИЛЕН АРОМАТ - Хвърляне на хапче в банята и се пригответе да позволи на натуральному аромат дразни и окутывать чувствата си.Нашите котел за душата са наситени с висококачествени етерични масла, за по-силен аромат, който се задържа в банята, може да помогне за облекчаване на стреса, осигуряват по-релаксиращ и освежаващ душ и да се създаде домашен спа ден. ❤БЕЗОПАСЕН и лесен ЗА УПОТРЕБА - този комплект за душ с ароматерапия много лесен за използване, просто поставете една от вашите шипучек за душ в ъгъла на душата.За постигане на най-добри резултати не погружайте устройство във вода.Позволете опияняващ ароматам покорявам вас в спокойствие и се насладете на момента се грижи за себе си. за разлика от други отпаривателей за душата, те не се плъзгат, безопасни за септични системи, които не съдържат глутен и жестокост, да се стопи, без да остави и следа, и не пачкают на пода в банята. ❤ГАРАНЦИЯ за 100% удовлетвореност - най-Добрият продукт, най-доброто сервизно обслужване и бърз отговор!Ако не сте доволни от отпаривателем за душата, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Всеки проблем, свързан с продукт, ще бъде решен, просто се свържете с нас по всяко удобно за вас време.Висок стрес, забързан начин на живот, ниското ниво на имунната система, умора по време на работа създават домашен спа ден. 2,5 грама на един параход за душата, тя е два пъти по-тежък от другите.Удваивающее време на вземане на спа душ, наситен аромат за безкрайни часове на отпускане.

Други функции

Най-добри сделки