.

.

Набор от писти за таван на пердета -3 метра-16,4 фута / 5 м-Таван на релсите за пердета-Преграда за пердета Потолочное планина За Уединение Дневна Спалня Окачен таван, Д?

Набор от писти за таван на пердета -3 метра-16,4 фута / 5 м-Таван на релсите за пердета-Преграда за пердета Потолочное планина

BGN 50.66

Брой продукти
На склад

Опции за монтаж на таван и стена са включени в комплекта ✅ ВИСОКО КАЧЕСТВО : Заредете корнизи за пердета, изработени от алуминиева сплав търговски клас, който е устойчив на корозия, износване и атмосферни влияния.Материали от алуминиева сплав са изработени от ВИСОКОКАЧЕСТВЕН алуминий и не съдържа примеси. ✅УНИКАЛЕН ЛУКСОЗЕН ДИЗАЙН : Нашият елегантен дизайн, това придава на вашия дом /пространството атмосфера на лукс.Уникална орбитални канавка (гладко и лесно плъзгане), хромирани капачки челни покритие покритие и монтажни скоби смайват въображението.Силата на водачи от неръждаема стомана, 3 пъти по-твърда пластмаса. ✅ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : ДВОЙНА ВЪЗМОЖНОСТ за МОНТАЖ за даване на пространството на желания вид.Идва С ПРОСТИ ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛИРАНЕ!!. Цялата ни система плъзгащи корнизи идва с повече от ДОСТАТЪЧНО на брой КУКИ за ПЕРДЕТА!!. Дебели монтажни скоби ще се проведе на пердета на място вечно.Водачите конектори са включени в комплекта на всеки метър за допълнителна подкрепа (по избор). ✅ ШИРОК спектър на ПРИЛОЖЕНИЕ : Идеална преграда за помещения; нашата система релси за пердета, може лесно да се инсталира във всяко помещение.Набор от писти за плъзгащи се завеси са подходящи за всекидневната, душ, спалня, таван, еркери да подредите, дом на колела, изолация, хотел, болница, висящи процедури за класната стая или на всяко друго място, където ви харесва.Нашият вариант за закрепване на корнизи на тавана или стената начин ще реализират мечтите си. ✅ ГАРАНЦИЯ за 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ на КЛИЕНТА : Ние сме компания, базирана в САЩ; нашият специален екип за обслужване на клиенти е на разположение 24/7, за да отговори на всички въпроси.СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС ПО ВСЯКО ВРЕМЕ!!. ✅ИНСТРУКЦИИ за ИНСТАЛИРАНЕ : Благодарение на нашите видеоинструкциям за инсталиране, сега е лесно да поставим таван на корниза.Подробни инструкции за инсталиране и са приложени към всеки кит, алеи за таван щори.Елегантен и декоративен дизайн придава на вашия дом луксозна атмосфера.Подходящ за всяка тема по всяко обстановка! !Модерен, индустриален или арт нуво, която е нашата универсална система за упътване за плъзгащи се щори, които придават на вашето пространство на желания външен вид.Хол, спалня, баня, душ, хотел, болница, дом на колела, прозорец, двуетажни легла, таван, душ кабини или навсякъде, където ви харесва, нашето потолочное или монтиране на стена за пердета wall ще бъде подходящо допълнение към вашия домашен проект.

Други функции

Най-добри сделки