.

.

Sara-u Великденско Яйце Коледни Декорации Моделиране на Листа Творчески Струнен Домашно Украшение

Sara-u Великденско Яйце Коледни Декорации Моделиране на Листа Творчески Струнен Домашно Украшение

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

❤Е изработен от здрава пластмаса ❤Той никога не противен случай ще изсъхне и не опадет, за него е лесно да се грижи, той не се нуждае от поливане, слънце и така нататък. ❤Разноцветни яйца ярки цветове, които могат да привлекат вниманието на бебето и децата. ❤Е подходящ за декорация на дома или детска градина. ❤Не само са подходящи за аранжировки и украса на дома, но и отлична декорация за такива дейности, като Великден, парти в градината и т.
Идеален подарък за Великден или рожден ден за децата. ❤Е изработен от здрава пластмаса. ❤Той никога не противен случай ще изсъхне и не опадет, за него е лесно да се грижи, той не се нуждае от поливане, слънце и така нататък. ❤Разноцветни яйца ярки цветове, които могат да привлекат вниманието на бебето и децата. ❤Е подходящ за декорация на дома или детска градина. ❤Не само са подходящи за аранжировки и украса на дома, но и отлична декорация за такива дейности, като Великден, парти в градината и т.
Идеален подарък за Великден или рожден ден за децата. 100% чисто нов и качествени Характеристики : Материал : пластмаса Обща дължина : около 22 см/8,66 Цвят : многоцветен Количество : 1 бр. Забележка : търговията на Дребно опаковки не.Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Съдържание на пакета : 1 х Великденско яйце Дърво.

Други функции

Material:
Plastic
Total Length:
app.22cm/8.66in
Color:
Colorful
Quantity:
1 Pc
Note:
No retail package.:
Please allow 0-2cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
Due to the difference between different monitors,the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package Contents:
1 x Easter Egg Tree :
Най-добри сделки