.

.

Битови Чистачи KNFUT, Стъргало За Душата, Чистачка За Прозорци, Кухненско стъкла, Инструмент За Почистване на Баня От Неръждаема Стомана, Стъргало За Чистачки с Държ?

Битови Чистачи KNFUT, Стъргало За Душата, Чистачка За Прозорци, Кухненско стъкла, Инструмент За Почистване на Баня От Неръждаема

BGN 10.72

Брой продукти
На склад

▲ Бързо сушене на парцал за пода : ефективна интензивно сушене, изкупителната от излишни неприятности ● Здрава стъргалка, за ежедневна употреба в домашни условия за изсушаване на душ врати и стени, плочки, почистване на бани, стъклени врати, душ кабини, огледала, подове и дори печки и много други. ● Контрол на вода, без да разводите и скърцане благодарение на ровному и гъвкав силиконовому лезвию. ● Нож скрепер изработено от мек силикон с неплъзгащи дръжка за дупки за окачване. ▲ Въже за почистване на пода МНОГОФУНКЦИОНАЛНА : ефективно изсушава повърхността на пода и лесно премахва мръсотията и косата.Подходящи за гараж, двор, душ, баня, козината на домашни любимци, кожи, пол, мраморни стъклени плочки, почистване на водната пяна. ▲ Бързо сушене на парцал за пода : ефективна интензивно сушене, изкупителната от излишни неприятности. ● Здрава стъргалка, за ежедневна употреба в домашни условия за изсушаване на душ врати и стени, плочки, почистване на бани, стъклени врати, душ кабини, огледала, подове и дори печки и много други. ● Контрол на вода, без да разводите и скърцане благодарение на ровному и гъвкав силиконовому лезвию. ● Нож скрепер изработено от мек силикон с неплъзгащи дръжка за дупки за окачване. ▲ Въже за почистване на пода МНОГОФУНКЦИОНАЛНА : ефективно изсушава повърхността на пода и лесно премахва мръсотията и косата.Подходящи за гараж, двор, душ, баня, козината на домашни любимци, кожи, пол, мраморни стъклени плочки, почистване на водната пяна.Материал : неръждаема стомана, тип : една салфетка, Категория на продукта : Ръчно.

Други функции

Най-добри сделки