.

.

Водач за чекмеджета WHLMYH, 10 -20 Буферни Водачи за чекмеджета от неръждаема стомана С меко затваряне на Употреба За Повдигащи Трехсекционных шкафове, Обков за мебели, ?

Водач за чекмеджета WHLMYH, 10 -20 Буферни Водачи за чекмеджета от неръждаема стомана С меко затваряне на Употреба За Повдигащи

BGN 49.07

Брой продукти
На склад

☞ Двойна пружина, играе ролята на буфер за покриване на сила ☞ , Може да се използва в кухнята, в банята.Балкон и други влажни места. ☞ ниво на шума по време на употреба е много малка, което създава спокойна обстановка за вашето семейство. ☞ чекмеджето е лесен за инсталиране.Идва с крепежни винтове и необходимите резервни части. ☞ Здрав с дълъг срок на служба.спирачка предотвратява автоматично отваряне. ☞ Употреба чекмедже е лесен за инсталиране и демонтирането.Телескопична конструкция на чекмедже.Част на плъзгача може да бъде изтрита, което улеснява поставянето на Плъзгача.♦ Технически характеристики на : ♦ Материал : ♦ Дебелина на материала : 1.2 мм ♦ Дължина : 25-50 см / 10-20 см ♦ Натоварване : 45 кг ♦ Тип : Беззвучные буферни водачи ♦ Разстояние между страничните елементи : 13 ± 0,2 мм ♦ Характеристики : ♦ Двойна пружина, играе ролята сила на затваряне буфер ♦ Демпфирующий буфер, бавно се затваря, за да се постигне ефект за изключване на звука ♦ Дизайн ключалката, затворена до определена позиция, автоматично изключване ♦ Фиксиран слот за карта, определя слайд, избегающий автоматично отваряне на чекмедже☞, може да се използва в кухнята, в банята.Балкон и Други Влажни Места.☞ Двойна твърди стоманени топчета, фигура Елегантен, силен Баланс ♦ Пакетът включва : ♦ 1 Двойка водачи на буфер кутия ♦ Уважаеми клиенти, ние организираме доставка за вас възможно най-скоро (в рамките на 48 часа).♦ Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни.Моля, свържете се с нас навреме.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки