.

.

Пътен Калъф за четка за зъби First Health с ултравиолетова дезинфекцией | Компактен Стерилна Калъф Подходящ за повечето пасти за зъби | Batt. Opera. 5 Мин. За обеззаразяване на ?

Пътен Калъф за четка за зъби First Health с ултравиолетова дезинфекцией | Компактен Стерилна Калъф Подходящ за повечето пасти

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Предпазва и дезинфекцира за 5 минути : Дезинфектант за четка за зъби First Health UV-C извежда средства за грижа за устната кухина на съвсем ново ниво, благодарение на вградената технология за ултравиолетова дезинфекцияЗапочнете деня си с най-чиста четка е налице.UV-C убива до 99,7% микроби : ултравиолетова светлина с определена дължина на вълната FH7104 унищожава бактерии и други микроби, които могат да разпространяват болести и вируси, така че не е нужно да ги разпространява по деснам, език и зъби.Автоматично изключване и на функцията на безопасност : Когато дезинфектант завърши цикълът за почистване (около 5 минути), то автоматично изключва UV-лампа C. Ако случайно откриете капак калъф по време на процеса на дезинфекция, и се задейства означава изключване.Безжичен и работи на батерия : преносим калъф FH7104 ще помогне на мивката остане незагроможденной и е идеален за пътуване.Устройството се захранва от 2 батерии тип ААА (купуват се отделно).Предпазва и дезинфекцира за 5 минути : Дезинфектант за четка за зъби First Health UV-C извежда средства за грижа за устната кухина на съвсем ново ниво, благодарение на вградената технология за ултравиолетова дезинфекция.Започнете деня си с най-чиста четка е налице.UV-C убива до 99,7% микроби : ултравиолетова светлина с определена дължина на вълната FH7104 унищожава бактерии и други микроби, които могат да разпространяват болести и вируси, така че не е нужно да ги разпространява по деснам, език и зъби.Автоматично изключване и на функцията на безопасност : Когато дезинфектант завърши цикълът за почистване (около 5 минути), то автоматично изключва UV-лампа C. Ако случайно откриете капак калъф по време на процеса на дезинфекция, и се задейства означава изключване.Безжичен и работи на батерия : преносим калъф FH7104 ще помогне на мивката остане незагроможденной и е идеален за пътуване.Устройството се захранва от 2 батерии тип ААА (купуват се отделно).

Други функции

Най-добри сделки