.

.

Държач за брошури ШААН STANDS, трикуспидалната акрилни органайзер за плотове с ширина 4 инча, спестяващ ценно пространство на тезгяха Благодарение на притежателите з?

Държач за брошури ШААН STANDS, трикуспидалната акрилни органайзер за плотове с ширина 4 инча, спестяващ ценно пространство на тезгяха

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

● Максимално увеличете площ на витрини : практичен дизайн на този на притежателя за брошури ви дава възможност да имате под ръка са голямо количество материалиВ него има множество джобове за съхранение на различни материали и увеличаване на площад дисплея. ● Пълна видимост благодарение на прозрачен отделениям : Във всяко отделение може да се постави литература с размерите на брошура, което ви осигурява лесен достъп.Освен това, прозрачни отделения на този акрил организатор за плотове, осигуряват ви на пълната видимост. ● Запиши място на рафтовете : тези влакчета за литература, ще ви помогнат да управляват ефективно тезгяха и едновременно да публикувате разнообразна литература.Можете да демонстрират професионално брошури, листовки, брошюрки или листовки. ● Гъвкавост на пластмасовия на притежателя за брошури : можете да използвате този титуляр за литература с множество офиси на масата, а също и да го монтирате на стената.Стил и гъвкавост, които дават възможност да го използвате сами. ● Добра употреба : Това е идеален продукт в компактни пространства, като конферентни зали, рецепции, лобита, ресторанти, коридори и търговски обекти.По този начин, това е готов продукт, ако искате да спестите малко място и се съхраняват материали. ● Максимално увеличете площ на витрини : практичен дизайн на този на притежателя за брошури ви дава възможност да имате под ръка са голямо количество материали.В него има множество джобове за съхранение на различни материали и увеличаване на площад дисплея. ● Пълна видимост благодарение на прозрачен отделениям : Във всяко отделение може да се постави литература с размерите на брошура, което ви осигурява лесен достъп.Освен това, прозрачни отделения на този акрил организатор за плотове, осигуряват ви на пълната видимост. ● Запиши място на рафтовете : тези влакчета за литература, ще ви помогнат да управляват ефективно тезгяха и едновременно да публикувате разнообразна литература.Можете да демонстрират професионално брошури, листовки, брошюрки или листовки. ● Гъвкавост на пластмасовия на притежателя за брошури : можете да използвате този титуляр за литература с множество офиси на масата, а също и да го монтирате на стената.Стил и гъвкавост, които дават възможност да го използвате сами. ● Добра употреба : Това е идеален продукт в компактни пространства, като конферентни зали, рецепции, лобита, ресторанти, коридори и търговски обекти.По този начин, това е готов продукт, ако искате да спестите малко място и се съхраняват материали.Поставки брошури Шаан Stands Създават уникален подход към демонстрация на вашите брошури, дипляни или влезте с помощта на тази на притежателя на брошури премиум-клас.

Други функции

Най-добри сделки