.

.

Цифрово шифрирана и удебелена солнцезащитная окото AWSAD, 85% Топлоизолация от слънцето и защита от ултравиолетови лъчи, използвани за покрив, вътрешен двор, оцветява?

Цифрово шифрирана и удебелена солнцезащитная окото AWSAD, 85% Топлоизолация от слънцето и защита от ултравиолетови лъчи, използвани за покрив,

BGN 170.15

Брой продукти
На склад

➤ Здрав материал : изработен от полиетилен с висока плътност (HDPE), тканая структура може да намали пропастта и износване ➤Защита от ултравиолетовите : Солнцезащитная окото може да блокира 85% от слънчевата светлина, което е много подходящо за отвеждане на топлината от слънцето на терасата с беседка. ➤ Дишаща материя : запазва въздуха свеж, от затеняющей тъкан може да излиза горещия въздух, чрез нея може да се проведе капки вода, и нея може да се почиства и директно с помощта на течаща тръба. ➤Подсилени ръбове : триъгълни защитни ъгли по ъглите, четири странични алуминиеви дупки, лесно затварят светлинни люкове в беседката и приюти за домашни любимци, за да се защитят от слънцето, или висеше на парапета на балкона за защита на личния живот. ➤ Задоволителен услуги : Ние ви предлагаме 100% без риск задоволителен услуги, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ние сме абсолютно убедени, че затеняющая окото не само издръжлив, но и на разумна цена, която ще извърши за вас дълбоко впечатление. ➤ Здрав материал : изработен от полиетилен с висока плътност (HDPE), тканая структура може да намали пропастта и износване. ➤Защита от ултравиолетовите : Солнцезащитная окото може да блокира 85% от слънчевата светлина, което е много подходящо за отвеждане на топлината от слънцето на терасата с беседка. ➤ Дишаща материя : запазва въздуха свеж, от затеняющей тъкан може да излиза горещия въздух, чрез нея може да се проведе капки вода, и нея може да се почиства и директно с помощта на течаща тръба. ➤Подсилени ръбове : триъгълни защитни ъгли по ъглите, четири странични алуминиеви дупки, лесно затварят светлинни люкове в беседката и приюти за домашни любимци, за да се защитят от слънцето, или висеше на парапета на балкона за защита на личния живот. ➤ Задоволителен услуги : Ние ви предлагаме 100% без риск задоволителен услуги, моля, бъдете сигурни за закупуване.Ние сме абсолютно убедени, че затеняющая окото не само издръжлив, но и на разумна цена, която ще извърши за вас дълбоко впечатление.Марка AWSAD➤ Заглавие : цифрово шифрирана удебелена метална мрежа за чадъри / мрежа за защита от uv / мрежа за защита на растенията / мрежа за навес за кола / кърпа за оцветяване басейна ➤ Параметри : 1. Цвят : синьо и бяло полосы2. Материал : полиетилен с висока плотности3.

Други функции

Най-добри сделки