.

.

3 бр. Четка За Почистване на Прозорци Канали, Инструмент За Почистване на Прозорци Пътеки, Ръчни Инструменти За Почистване на Пукнатини, Четка За Почистване на Проп?

3 бр. Четка За Почистване на Прозорци Канали, Инструмент За Почистване на Прозорци Пътеки, Ръчни Инструменти За Почистване

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Потребителска четка за почистванеПодходящи за почистване на ножове и щори, климатик.Четка за почистване на фуги на прозорци, всички видове устойчиви на дограма, плотове, мивки и т., Инструмент за почистване на первази.Тънки почистващи кърпички имат добър почистващ ефект и лесно да се изтрият.Ръчни инструменти за почистване на пукнатини.Тя се добавя в прозорец, врата, удобен и практичен. Четка за почистване на плъзгащи се врати.Четка е изработена от материал, трайно и безопасно за използване.Потребителска четка за почистване.Подходящи за почистване на ножове и щори, климатик.Четка за почистване на фуги на прозорци, всички видове устойчиви на дограма, плотове, мивки и т., Инструмент за почистване на первази.Тънки почистващи кърпички имат добър почистващ ефект и лесно да се изтрият.Ръчни инструменти за почистване на пукнатини.Тя се добавя в прозорец, врата, удобен и практичен. Четка за почистване на плъзгащи се врати.Четка е изработена от материал, трайно и безопасно за използване.Характеристики - Цвят : случаен цвят - Материал : полипропилен, плат Размер : около 14 x 2. В комплекта са включени 3 х почистващи четки.

Други функции

Най-добри сделки