.

.

Силиконова Четка за баня terbklf, Мека Четка за масаж, вана за деца и възрастни с Дозатор за пълнене на Течен Сапунен Гел за Шампоан, Четка за Душ, Подходящ за всички вид?

Силиконова Четка за баня terbklf, Мека Четка за масаж, вана за деца и възрастни с Дозатор за пълнене на Течен Сапунен Гел за Шампоан,

BGN 2.99

Брой продукти
На склад

Нов Универсален Завъртане на кукатаПроизведено в САЩ или са внесени. На◕‿◕на【Лесна употреба и почистване】 Конструкция околовръстен дръжки прави четка здрава и стабилна в плен, което го прави лесно и удобно да се използват.Той е подходящ за премахване на дълги и къси коси.Щеточка от комплекта за грижа лесен за почистване.Просто изплакнете с вода. На◕‿◕на【Многофункционален】 силикагел достатъчно устойчив, за да може да е дори вари и почистване, което го прави най-гигиеничной четка за баня на пазара.Сменете си четка за баня за по-качествена!Можете да го използвате и като мияч на чинии в кухнята, ако имате нужда от него. На◕‿◕на【Високо качество и трайност на】 Тази четка за шампоан е направена от висококачествен мек силикон, който е внимателно обработен.Това е безопасно, удобно, портативно и издръжлив.Той може ефективно да изтриете косата по време на къпане и да ги поддържат чисти. На◕‿◕на【Лесен и удобен】 Тази силиконова четка за козметичен масаж за баня лек и компактен, лесно за хващане и тяло или да се къпят в продължение на дълго време.Лесни за пренасяне и съхранение.Може да се съхранява в раницата, без да заема твърде много място.Чудесно за деца, възрастни и домашни любимци. На◕‿◕на【Ефективност】 силиконовата четка за тяло е изработена от 100% силикон, който е много мек и лъскав, а също така може да изтриете кутин.Силикагел е много лесно за почистване и ограничава времето на неговото замърсяване.Нов Универсален Завъртане на куката.Произведено в САЩ или са внесени. На◕‿◕на【Лесна употреба и почистване】 Конструкция околовръстен дръжки прави четка здрава и стабилна в плен, което го прави лесно и удобно да се използват.Той е подходящ за премахване на дълги и къси коси.Щеточка от комплекта за грижа лесен за почистване.Просто изплакнете с вода. На◕‿◕на【Многофункционален】 силикагел достатъчно устойчив, за да може да е дори вари и почистване, което го прави най-гигиеничной четка за баня на пазара.Сменете си четка за баня за по-качествена!Можете да го използвате и като мияч на чинии в кухнята, ако имате нужда от него. На◕‿◕на【Високо качество и трайност на】 Тази четка за шампоан е направена от висококачествен мек силикон, който е внимателно обработен.Това е безопасно, удобно, портативно и издръжлив.Той може ефективно да изтриете косата по време на къпане и да ги поддържат чисти.

Други функции

Най-добри сделки