.

.

Титуляр гъба Птица за кухненска мивка Притежателя гъба, сапун ястия за душата, за сапун, Сапунерка Птица за душата, Притежателят на кухненска гъба, Държач за сапун, ?

Титуляр гъба Птица за кухненска мивка Притежателя гъба, сапун ястия за душата, за сапун, Сапунерка Птица за душата, Притежателят

BGN 4.59

Брой продукти
На склад

Универсален - може да се използва и като притежател на гъба за кухненска мивка и сапун ястияУникален дизайн - Притежателят на гъба за миене на съдове /сапун ястие може да се върти на 360 градуса, лесно разбира.Дъното е снабдено с отвор за оттичане, за да се улесни отводняването.Лесна инсталация - Стойка за мивки / препарат за съдове с вендузата, която лесно е залепен към гладки повърхности, такива като кухненска мивка, работна маса за приготвяне на храна и вана. Спестяване на пространство - Титуляр гъба за мивки / сапун ястия заема малка площ и може да бъде поставен навсякъде. 100% отговаря-ако се сблъскате с някакви други въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Технически характеристики Заглавие : титуляр гъба за кухненска мивка/притежателя на сапун/препарат за съдове Материал : РР Размер : 16*9*18 см Цвят : прозрачен Забележка-поради различни съоръжения ще бъде малка разлика в цвета между картина и действителния продукт. - Ръчно измерване, може да има отклонения в размер на изделия.

Други функции

Най-добри сделки