.

.

Опаковка сапун за съдове за кухня, Захранващи сапун и Притежателя на Гъба, Захранващи сапун за плотове, Захранващи сапун, 2 в 1 Опаковка сапун за една ръка (Бял)

Опаковка сапун за съдове за кухня, Захранващи сапун и Притежателя на Гъба, Захранващи сапун за плотове, Захранващи сапун, 2

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

❤【Помпа за сапун с гъба 】 Леко натискайте, ще получите точното количество сапун всеки пътПоставят към него влажна гъба, кажете сбогом на мръсна кухня. ❤【Обновен дизайн на опаковка за сапун】 Caddy с хралупата, наклонени, быстросохнущим дизайн.Не оставя петна от вода, предотвратява появата на бактерии.Вътрешен палет за капки улавя излишната вода.Водата от влажна гъба не смешает си сапун. ❤【Интелигентен дизайн】Опаковка за сапун с гъба с наклон куха конструкция включва опаковка за сапун, притежателят на тавата и гъба.Когато кликнете върху гъба, мръсна вода се слива в резервоар за съхранение на вода, на дъното, при запазване на плота, чиста и свободна от застояла вода, за да реши проблема, свързани с това, че в отпадъчните води, лесно се размножават бактерии и гъба ерозира. ❤【Пестите време】 Нашия опаковка сапун ще помогне да се намали времето, което прекарвате при кухненските мивки.Лесно управление с дозатор в една страна позволява по-бързо да измие чиниите, едновременно намаляване на пространството, заемано на мивката. ❤【Висококачествени продукти】 Притежателя гъба за спорта сапун е изработен от небьющегося, коррозионностойкого и безопасно хранене пластмаса ABS + PC, не съдържат бисфенол А. Всяка помпа за спорта сапун премина 100 000 тестове за пресоване, което го прави издръжлив.

Други функции

Най-добри сделки