.

.

РАЗЗУМ Голяма Птичья Клетки от неръждаема стомана Птичья Клетка е с Цветна Рисувани Долната част на Вилата, За Смели птици Стоманен пръстен Устойчиво и Трайно Да с?

РАЗЗУМ Голяма Птичья Клетки от неръждаема стомана Птичья Клетка е с Цветна Рисувани Долната част на Вилата, За Смели птици Стоманен

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

Издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаванелесно за монтаж, лесно за почистване. Кръгла птичья клетка, златни куки за клетки от тиква, оцветени, с външен вид, лесна атмосфера, красива. Той приема изкуствена получават най лента, изискан дизайн на ръчен труд, без точка за заваряване, не е лесно ръжда, по-красив и траен. Материал на продукта : неръждаема стомана, размер : 35*35*71 см (S), 37*37*73 см (M), 39*39*76 см (L), 41*41*78.5 СМ (XL) цвят : цвета на изображението.Издръжлив рамка - тази клетка за птици е изработена от висококачествени материали с гарантирано качество и трайност, което осигурява на птиците, както и по-здравословна и безопасна среда на обитаване.лесно за монтаж, лесно за почистване. Кръгла птичья клетка, златни куки за клетки от тиква, оцветени, с външен вид, лесна атмосфера, красива. Той приема изкуствена получават най лента, изискан дизайн на ръчен труд, без точка за заваряване, не е лесно ръжда, по-красив и траен. Материал на продукта : неръждаема стомана, размер : 35*35*71 см (S), 37*37*73 см (M), 39*39*76 см (L), 41*41*78.5 СМ (XL) цвят : цвета на изображението.Здрава конструкция-монолитно строителство и качество на изработка гарантират, че тя няма да бъде лесно се деформира от тежки метеорологични условия или ухапване от птици Материал, изделия от неръждаема стомана размери : 35*35*71 см (S), 37*37*73 см (M), 39 *39* 76 см (L), 41*41*78.5 СМ (XL) Цвят : цвета на картината, като правило, ние изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни. съвет : 1 Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2 Не се включват продукти/аксесоари, различни от птичи клетки, показани на снимката на продукта.3 Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, приемете 4. Измервания са направени на ръка, грешка нормално, моля се допуска разликата в 2-3 см, в зависимост от действителния обект. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Ние вярваме, че можем да отговорим на вашите нужди с помощта на висококачествени продукти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти.

Други функции

Най-добри сделки