.

.

HappyBeeFlying Много Голяма Изтривалка за входна врата, Външен Подложка за влизане в помещение, Мат, в ивица с белязана от ниско-профил гумена облегалка, сверхпрочный и ле?

HappyBeeFlying Много Голяма Изтривалка за входна врата, Външен Подложка за влизане в помещение, Мат, в ивица с белязана от

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

【ГОЛЯМ размер и възможност за рязане на】 Този здрава подложка за бягане е гъвкав, за по-лесно движение и достатъчно тежки, за да е здраво задържанГолям размер на 3 'W x 10' L, дебелина 0,28 ". Може да бъде резбован за всички видове ъгли или форми по желание на клиента, без никакви незакрепленных детайли. 【УСВОЯВАНЕТО на вода и премахване на прах】 Повърхността на раиран килим, за да влезете изработени от смес от полипропилен.Грапавата текстура бързо се абсорбира и задържа дъжд, сняг, кал, киша, пясък и всякакъв друг боклук!поддържа стаята си чиста и суха. 【ЗДРАВА гума на задната страна на】 Задната страна на раиран на крилото подложка е изработена от качествена черна гума, която няма да навреди на пода, и тя може да предпази пода от подхлъзване. 【ЛЕСНО почистване】 Лесно пропылесосьте, помажьте четка, четката или изплакнете с вода, за да премахване на плаката.При по-силно замърсяване или за по-дълбоко почистване, използвайте маркуч и нежен сапун, за да изплакнете тъкани влакна, и, окачени отвън, те по-бързо ще изсъхнат. 【ПЕРФЕКТНАТА ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 Тази подложка е предназначен за използване в и извън помещения!Идеален за веранди и зони с тежък трафик, като и предната и задната врата, входно антре, кухня, гараж, веранда, вътрешен двор и всякакви други зони с интензивен трафик.Поддържайте чистота и сухота в дома си с помощта на тази подложка за ступенчатого входа!Тази подложка за пода може лесно да изчеткате прах и мръсотия с обувките.Повърхност с канали почиства и се крие мръсотия и прах, и е отличен избор за зони с интензивен трафик.Повърхност от полиестер абсорбира вода, а гумена подложка предпазва вашия пол от подхлъзване.Идеален за веранди и зони с тежък трафик, като и предната и задната врата, входно антре, кухня, гараж, склад, веранда, вътрешен двор и всякакви други зони с интензивен трафик.

Други функции

Най-добри сделки