.

.

Electric валяк за лице DANGSHAN, Определени Массажеров за лице 2 в 1 с 3D Аметистом за лицето, на Ръцете, на Очите, на Носа, Подаръчен Комплект инструменти за Идеална Грижа за к?

Electric валяк за лице DANGSHAN, Определени Массажеров за лице 2 в 1 с 3D Аметистом за лицето, на Ръцете, на Очите, на Носа, Подаръчен

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

Електрически масажор за лице Amethyst; Удобен и в близост до кожатаПодобрява външния вид и текстурата на кожата.Масажор за лице Amethyst е оценен на 6 000 вибрации в минута. Подобрете кръвообращението, намаляване на стянутость и омолодите кожата.Намаляване на торбички под очите и тъмните кръгове, намалява ъгли на очите, бръчките по устните, челото и шията.Активирайте кожата, за да остане влажна и еластична, с помощта на вибрации (масаж). 3 D сачмен електрически масажор, V-образен дизайн, малки размери; въртящи се на 360 ° дизайн, подходящи за кожата на цялото тяло.С помощта на нов вид технология за месене, може да се предотврати стареенето на кожата, стягат я помассировать тялото, лицето, ръцете, краката, бедрата и гърба, за да се постигне ефект на отслабване.Може да се използва с козметика за тяло, допринася за по-добро впитыванию средства за грижа за кожата.Лесно се прилагат всички ваши любими серуми и кремове, незабавно подобряване на целия си грижи за кожата!. [Два начина за отпускане] В комплекта са включени 3 D сачмен масажор за лице и електрически масажор за лице amethyst, които могат да се използват както за лице, така и за тяло.Насладете се грижите за кожата си без много усилия, с помощта на този електрически масажор с однокнопочным на горивото. [Козметичен инструмент за грижа за кожата] Възглавница за лице могат да се използват ежедневно за вашето лице и кожа изглеждаха красиви и спокойни.Тъй като нашият набор от массажеров за лице е най-доброто допълнение към всичките си средства за грижа за кожата, можете да комбинирате продуктите си при използване на тези средства за по-добро усвояване.Той отлично подхожда за вашата врата, на лицето, на носа, на очите, брадичката, ръцете, краката и гърба. [Перфектен нов дизайн] Повърхността на 3 D-валяк е алмазную огранку под формата на малък диамант и уникален 3 D-дизайн тип "V", който е добре отговорност на всеки ъгъл на лицето, което ви дава усещане за комфорт.Масажор за лице Amethyst позволява сывороткам проникне по-дълбоко в слоевете на кожата, като придава стегнат и перлено бял цвят на лицето.Уникална водоустойчива конструкция на 360 ° позволява да се използва валяк, дори по време на вземане на душ. [Идеален подарък] Опаковани в красиво оформената опаковка, този комплект массажеров за лице може да стане значим подарък за мама, баба, съпруга, дъщеря или сестра.

Други функции

Най-добри сделки