.

.

10 X кв. заколок за коса, Щипки за коса, за жени и момичета, Мат Нескользящие Щипки за коса във формата на цвете, Правоъгълна Щипки за гъста коса, Красиви Аксесоари за к?

10 X кв. заколок за коса, Щипки за коса, за жени и момичета, Мат Нескользящие Щипки за коса във формата на цвете, Правоъгълна

BGN 3.73

Брой продукти
На склад

2 форми и в 5 цвята, за да отговори на вашите нужди в различни случаи!Държи здраво косата на място, което ви елегантна и чист прическа!.Не уврежда косата и не ще доведе до стрес на главата си, лесно се носи през целия ден!.Кажете сбогом на тези досадни кичури и контрол на всички типове коса, дебели или тънки, дълги или къси!.Добавете малко цвят към вашите косата и промяна на ситуацията!. Нескользящие : Нашите клипове с големи фиби за коса не се плъзгат и да бъдат здраво задържане на косата, но не ще натягивать им, като гума, не выскользнут когато са мокри, което ви елегантна прическа, която ще продължи дълго.Просто го преместете на бойниците около линията на косата, и те ще ги държи на място.Висококачествен материал : Тези игли за коса са изработени от мека матова гума и здравите метални пружини с матиран лак, което ги прави по-красиви и нежни.И те няма да пренебрегнете космически лесно, можете да ги използвате всеки ден!.Модерен дизайн : Тези игли за коса е много сладък, две форми : правоъгълни и едно цвете.Те се предлагат в различни цветове : кремаво, бежово, тъмно-кафяви, черни, можете да съчетават перфектно ги с всякакви дрехи почивка!Ще отговарят на вашите нужди за различни поводи. Размер : Щипки за коса, достатъчно дълги за всеки тип коса, като гъсти, тънки, къдрава, права, къдрава, дълга коса.Големи щипки за коса със зъби-нокти, предназначени за задържане на косата на място, те са достатъчно леки, за да може без много усилия да се носят през деня.Приложение : Правоъгълни фиби за коса ви позволяват бързо сложете на косата си нагоре и помагат за поддържане на прическата си чисти, когато сте в банята (душата), у дома, в офиса, в кухнята и т. Освен това, цветни фиби придават блясък на вашата прическа в допълнение към нейната устойчивост.Защо избрахте нас?.

Други функции

Най-добри сделки