.

.

Щипки за коса маша за Коса, Шнола за коса, Шнола за коса, Големи Аксесоари за Коса, Зажимная Плоча, Задна шнола за Коса, Женски Щипки за коса (C, един размер)

Щипки за коса маша за Коса, Шнола за коса, Шнола за коса, Големи Аксесоари за Коса, Зажимная Плоча, Задна шнола за Коса,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Дизайн и функция : за Здрави нокти и зъби могат добро задържане на косатаЛесна, красива, елегантна и изглежда страхотно на косата си. Подходящ избор на Тази шнола за коса, подходящ за различни типове коса, особено за определяне на насипни коса и задържането им по време на вземане на душ.Материал този продукт, изработени от здрав метален материал.Нейната лесно да се прекъсне, е изработен от висококачествен метал, той не е толкова лесно да избледняват, че можете да го използвате всеки ден. Размер : Дължина : 8 см ширина : 5 см, верига : 12 виж 5. Това е един много подходящ подарък за приятелки, майки, приятели и сестри.Мисля, че Много се радвате на Този подарък.Дизайн и функция : за Здрави нокти и зъби могат добро задържане на косата.Лесна, красива, елегантна и изглежда страхотно на косата си. Подходящ избор на Тази шнола за коса, подходящ за различни типове коса, особено за определяне на насипни коса и задържането им по време на вземане на душ.Материал този продукт, изработени от здрав метален материал.Нейната лесно да се прекъсне, е изработен от висококачествен метал, той не е толкова лесно да избледняват, че можете да го използвате всеки ден. Размер : Дължина : 8 см ширина : 5 см, верига : 12 виж 5. Това е един много подходящ подарък за приятелки, майки, приятели и сестри.Мисля, че Много се радвате на Този подарък.Щипки за коса маша за Коса, Шнола за коса, Шнола за коса, големи Аксесоари за Коса, Зажимная плоча, задна шнола за Коса, женски скоби за Волос5. Това е един много подходящ подарък за приятелки, майки, приятели и сестри.Мисля, че много се радвате на този подарък.Лесни за употреба Тези полезни мини щипки за коса не са нескользящих дръжки, които държат на прическата и не травмируют косата.Те са лесни за изпълнение и те ще ви помогнат да направите красиви прически.Пратката включва : 1 бр. Размер щипки за коса : Дължина : 8 см Ширина : 5 см, верига : 12 cm3. Идеални любимите си къси панталони, гамаши черно, дънки, рокли, балахоны и т. Това е много подходящ за всички видове събрания, всекидневния живот и плажовете, мисля, че ви харесва. Изработен от висококачествени материали, издръжливи, подходящи за ежедневието, много гъвкав. Стил : прост и стилен универсален.Подходящ избор на Тази шнола за коса, подходящ за различни типове коса, особено за определяне на насипни коса и задържането им по време на вземане на душ.

Други функции

Най-добри сделки